Ott Leplandi parim sõber, DJ ja raadiohääl Andres Puusepp sõudis abieluranda maagilisel kuupäeval 7.7.17
Inimesed
7. juuli 2017, 22:36

Ott Leplandi parim sõber, DJ ja raadiohääl Andres Puusepp sõudis abieluranda maagilisel kuupäeval 7.7.17 (7)

"Läksin hommikul kell kümme raadiosse koosolekule, aga koosolekut tegelikult ei olnud. Astusin suurde koosolekuruumi ja nägin, kuidas 15 mu väga head sõpra vaatavad mulle otsa," pajatas nädalapäevad tagasi Power Hit Radio saatejuht Andres Puusepp. Just nii algas tema meeleolukas poissmeeste õhtu, mille olid talle korraldanud parimad sõbrad. 

Täna on Andres õnnelikult abielus oma pikaajalise elukaaslase Birgit Koppeliga. Hoogne pulmapidu peeti maha Kuressaares. 

Andresel oli pulmas suisa viis isameest, nende seas ka laulja Ott Lepland.

Andres kirjeldab meeleolukat poissmeeste pidu

"Läksime maja ette, kuhu nad olid tellinud luksusliku bussi. Istusime bussi peale. Kuhu sõit viis, ma ei teadnud. Sõitsime Laitse ralliparki, kus sõitsin paarisrajal kellegagi võidu.

Seejärel läksime Taeblasse, kust ma pärit olen. Käisime maja ees, kus kunagi elasin ja sõitsime siis edasi Haapsallu. Seal pidin endale Humanast ostma mõnusad riided, milles pidin oma poissmeesteõhtu veetma."

Edasi sõideti Rohuküla sadamasse, kus mindi Hiiumaa praamile. "Ka Hiiumaal oli päris mitmeid aktsioone, mida pidime läbi tegema. Kassari puhkemajas käisime söömas. Lõokese hotellis tundsime end mõnusalt ja rääkisime juttu, nautisime õhtut," rääkis Andres, kuidas möödus tema poissmeesteõhtu.

Kallima Birgit Koppeliga on Andres koos olnud juba pea neli aastat. Andres kommenteeris veel, et hetkel perelisa oodata ei ole, aga tulevikus kindlasti.

"Ikka oleme sellest rääkinud, aga veel seda ei plaani. Noored inimesed – rajame kõigepealt ühise kodu ja siis vaatab edasi!" Paari pulm toimus muuseas maagilisel kuupäeval – 07.07.2017. Palju õnne!

Ott Leplandi parim sõber, DJ ja raadiohääl Andres Puusepp sõudis abieluranda maagilisel kuupäeval 7.7.17