Venemaa parimaks naisartistiks valitud ЁLKA ajas rahva pöördesse Õllesummeri teisel päevalFoto: Viktor Burkivski
Inimesed
7. juuli 2017, 22:16

PILDID JA VIDEO | Venemaa parimaks naisartistiks valitud ЁLKA ajas rahva pöördesse (12)

Venemaa parimaks naisartistiks valitud ЁLKA ajas rahva pöördesse Õllesummeri teisel päeval. 

ЁLKA on Venemaal hetke kuumim lauljatar, näitleja ja teletäht. Tallinnas andis ta võimsa kontserdi suure live-bändiga. 

Venemaa parimaks naisartistiks valitud ЁLKA ajas rahva pöördesse Õllesummeril 

Ёlka on hetkel Venemaal üks kuumimaid nimesid – lisaks säravale poplaulja karjäärile on ta ka žüriiliige hetkel väga populaarses noorte talendisaates “Tõ Super”, kus osalevad rasketest oludest lapsed  ja mida jälgivad miljonid inimesed.

Õllesummer Festivali peakorraldaja Marje Hansar on rahul, et hetkel nii aktuaalne lauljatar Eestisse esinema tuli: “Venemaa superstaaride suuri välikontserte toimub Eestis vähe, enamasti on need klubides. Tallinna Lauluväljakul oleme meie korraldanud Õllesummer Festivali raames Gradusy, Nyusha, Bi2, Zveri, Mumiy Troll, 5Nizza kontserte ja need on väga edukad olnud.”

Venemaa parimaks naisartistiks valitud ЁLKA ajas rahva pöördesse Õllesummeril

2005. aastal avaldas Ёlka debüütalbumi, “City of Deception”, mis tõusis edetabelite tippu ning sai kiiduavaldusi meedias. Tema teine album oli samuti edukas, kolmas sai aga kriitikat selle eest, et mõjus sarnaselt eelmistele. Ёlka vastas sellele singliga “Provence”, mida loetakse tema superstaari karjääri alguseks.

2012. aasta lõpuks saavutas ta enim raadiotes mängitud artisti positsiooni Venemaal. Ёlka on ka paljukordne prežtiisse muusikaauhinna Kuldne Grammofon võitja ning Russian Music Awards võitja 2016.

Tallinnas täiskooseisus bändiga esinevnud Ёlka ei peljanud laval eksperimenteerida, ent säilitas oma artistikarisma ja originaalsuse, jäädes siiraks ja sarmikaks. Haaravad sõnad ja ilus muusika muudavad iga ta esinemise säravaks ja meeldejäävaks meelelahutuseks, millest ei puudu slaavilik särtsakus.

Vaata pilte ja videot!