Hurts
Inimesed
7. juuli 2017, 20:22

ÕHTULEHE EKSKLUSIIV: Hurts avaldas oma live'i eelsed rituaalid

Juba täna õhtul astub Õllesummer Festivali pealaval taas üles eestlaste poolt palavalt armastatud briti pop-duo Hurts. Hurmureid soojendab Eesti kollektiiv Púr Múdd. Õhtuleht uuris enne live'i Hurtsi käest, millised on nende esinemisele eelnevad rituaalid ning mis on viimane asi, millele muusikud enne lavale astumist mõtlevad.

Theo rääkis, et esinemiskostüümid triigitakse alati enne esinemist ära, aga nemad eelistavad rituaalina seda teha ise. Nii, et täna seisab poistel veel ees kostüümide triikimine.

Adami sõnul on temal veel komme siduda oma kingapaelu kaks korda. Aga kuna täna on tal laval jalas pandlaga kingad, siis on asjaga kerge segadus, peab leppima ainult triikimisega.

Hurts Foto: STANISLAV MOSHKOV

Hurts on Õllesummer Festivalil teist korda, kuid Eesti publikul ei näe neist veel küllalt saavat. Samamoodi ei saa Hurtsil küllalt Eesti publikust. Eelmine Õllesummer Festivali kontsert kukkus välja niivõrd hea, et kaadrid sellest on kasutusel isegi nende sügisese tuuri reklaamklipis ning bänd lubab, et tuleb võimast esitust kordama.

Hurts esineb Tallinna Lauluväljakul täna õhtul, Õllesummeri pealaval. Vahetult peale festivali avaldab plaat ka uue albumi, nii on Tallinna kontserdi publikul võimalus lisaks tuntud hittidele kuulda kõige värskemat loomingut.