Julio Iglesias 1984. aastal koos toonase abikaasa Isabel Preysleri ja nende noorima lapse, poeg Enriquega, keda Isabel mehe kõrvalehüppe aegu kõhus kandis.Foto: Vida Press
Inimesed
7. juuli 2017, 14:39

DNA-test kinnitab: Julio Iglesias varjas aastakümneid sohilast! (2)

Latiinotäht Julio Iglesias ripsutas 1975. aastal tiiba portugali baleriini Maria Edite Santosega, kes väitis juba 90ndate algul, et tema poja Javieri eostas Iglesias. Nüüd kinnitas DNA-test, et kuulus muusik on tõepoolest 41aastase Javieri isa.

Kui teismeline noormees ja tema ema esimest korda kohtusse pöördusid, et nõuda Julio Iglesiaselt isaduse tunnistamist, esitas aegade edukaim latiinolaulik kaasuse vastu kaebuse.

Ta eitas tuliselt väidetavat kümnepäevast kõrvalehüpet ajal, mil ta oli abielus filipiinlanna Isabel Preysleriga ja paar ootas kolmandat ühist järeltulijat – poeg Enriquet, kellest on samuti saanud laulja. Kohtuasi jäi sinnapaika.

Nüüd õnnestus Hispaanias Valencias elaval Javier Santosel kohtu kaudu välja nõuda isadustest, kirjutab Briti väljaanne Telegraph, vahendades Kataloonia päevalehte Vanguardia.

DNA-analüüsi tulemus on vastuvaidlematu: Javieri isa on 99,9-protsendilise tõenäosusega Julio Iglesias. Miamis elav 73aastane muusikamees pole uudise ilmsikstuleku järel sõnagi kommentaariks poetanud.

Julio Iglesias 1984. aastal koos toonase abikaasa Isabel Preysleri ja nende noorima lapse, poeg Enriquega, keda Isabel mehe kõrvalehüppe aegu kõhus kandis. Foto: Vida Press

Teadaolevalt on Iglesiasel veel kaheksa last: kaks poega ja tütar esimesest abielust ning kolm poega ja kaks tütart praegusest abielust 22 aastat noorema hollandlanna Miranda Rijnsburgeriga.

Suure tõenäosusega saab Javier, kes on üritanud ka lauljana läbi lüüa ja andis 1996. aastal välja singli "Give Me Another Chance", teiste Iglesiase võsukestega võrdväärse pärimisõiguse.

Hispaania seaduse järgi tuleks laste vahel laiali jagada vähemalt kolmandik pärandusest, mis Iglesiase puhul on umbes 300 miljonit eurot.