Inimesed
7. juuli 2017, 09:54

VIDEO | Suurettevõtja Olavi Otepalu unistas juba lapsepõlves muusikukarjäärist (3)

“Suvestuudios” käis ettevõtjast muusik Olavi Otepalu, kes esindab ärimeeste bändi ning on ise tegev haridusinnovatsiooni alal. Praegu on tema käe all loomisel Tallinna Rahvusvaheline Kool, aga varem on ta olnud juhtivatel positsioonidel Tallinna Euroopa koolis, Rocca al Mare koolis, Audentese gümnaasiumis ja Saku gümnaasiumis.

Tallinna Euroopa kooli käivitamist tunnustas Haridus- ja Teadusministeerium 2014. aastal tiitliga “Aasta tegu” ja sihtasutus Innove tiitliga “Aasta tegija”.

Olavi ütleb, et muusika on talle kogu aeg oluline olnud, kuid ta tegi seda pikalt sahtlisse, sõprade pealekäimisel aga tõi ta oma loomingu välja, hakates vähem kui aasta eest neid lugusid oma bändiga mängima. Ta tunnistab, et vastukajad tema tehtud muusikale on andnud teadmise, et selle alaga tasub tegeleda.

Olavi Otepalu märgib ära, et ta tahab ennast teostada just laulukirjutajana. “Artistina esineda pole viga, aga suurt tõmmet lavale minna ma ei tunne,” ütleb ta. “Laule kirjutades tunne, et see on mu paljude unistuste täitumine.”

Tema poole on juba pöördutud palvega teistelegi lauljatele lugusid kirjutada, kuid esialgu on ärimehest muusik teinud seda vaid oma bändi jaoks. “Muusika ja loovus on minu pehmem pool, see pakub vaheldust ja paneb mind lihvima neid külgi, mida ma tavatöös ei kasuta,” lisab Olavi.

Ta soovitab ka noortel panna elus esikohale tõeline kutsumus, mitte lasta endale peale sundida ratsionaalsemat ala. “Erinevate ametite populaarsus kasvab ja langeb, aga kui tegeled südamelähedase alaga kirglikult, siis oled selles ka hea ja jõuad tippu,” soovitab ta.

Vaata intervjuud!