Inimesed

Igor Volke: ufode käes on maailma päästmise võti (111)

LISA KOMMENTAAR

penskar22. veebruar 2019, 20:23
A äkki panevad pinsile mõned sajad eurod juurde?Siis annan hääle neile ja mitte oravatele.
kommentaaridest9. juuli 2017, 00:00
on näha et kommenteerivad just miskipärast need kes teema vastu pole huvi tundnud ega viitsinud netist ainsatki asja vaadata
50taadu8. juuli 2017, 16:44
Mida sellest päästmisest ikka jahuda. Meie elu ajal ei juhtu midagi ja peale meid käigu või 1000 suurt pauku jummala savi.
s8. juuli 2017, 15:39
http://montalk.net/alien/145/discerning-alien-disinformation-part-1
Tasub olla ettevaatlik igasugu tulnukate/deemonite/jm teemadega. Rohkem tundub, et nende käes pole mitte võtmed vaid nuga ja kahvel.
inimkonnale8. juuli 2017, 00:47
http://www.tv7.ee/vod/player/4524/ Taeva külastusest ja Jumala osaduse tähtsust!
Jah8. juuli 2017, 00:02
Miks valitsused siis tõde ei avalda?. Ikka soovist hoida valitsuse autoriteeti ja selle abil rahu ühiskonnas. Kahjuks on võimustruktuurid praegu enamikes valitsustes väga tugevad ja salastamine üldlevinud praktika. UFO-d on ainult üks osa mosaiigist.
Kahtlen, et Roswelli kohta tõde selgub. Ja kui vaadata neid nö. avalikustatud toimikuid, on seal maha kriipsutatud sõnu teine kord rohkem, kui loetavaid.
Apollo Kuu missiooni pildid olevat hävinenud. Kahtlen selles sügavalt. Sellised asjad ei lähe kaotsi.
Mis puutub inimese tulevikku siis veenduvad teadlased millalgi, et inimese hing kasutab aju vaid
tööriistana. Ilmselt on elektroonika abil võimalik parandada igasuguseid keha juhtimise funktsioone,
kuid mõtlemine toimub teisel tasandil.
Ma ei näe ka vastust küsimusele, kellega peaks tulnukad suhtlema, kui nad avalikustaks oma siinviibimise. Mõned väidavad, et pidev "koostöö" usa valitsusega kestab juba aastakümneid. No ei tea. Aga kui jämedalt öeldes ühel päeval hõljuks ÜRO kohal tulnukate laev siis mis moodi nendega suhtlemine küll toimuks. Sest meil Maa peal on mõnel riigil kohe väga palju sõnaõigust, teistel vaat et polegi seda. Ühiskonnakorraldus on meil lapsekingades. Tohutu raha raisatakse üksteise tapmiseks.
Loodus hävib ja kahaneb igal pool. Et tulevad head mehikesed ja lahendavad kõik meie mured.
Annavad meile teadmised ja tehnoloogia. Ja kui annavad. Aga meie ju kõlbeliselt ei edene või siis väga aeglaselt. Tegelikult on inimestel kõik teadmised olemas, et siin Maa peal paradiis luua, aga neid teadmisi kasutatakse valedel ja omakasupüüdlikel eesmärkidel.
Ikka kui vähe on vaja, et paljud muutuksid vägivaldseks. Inimesele ei meeldi mingi asi ja juba ta rüüstab, põletab autosid. Selles vallas teeb isegi šimpans meile ära.
Kui kaua see kestab? Võib-olla mõnel planeedil ei jõutagi tähtedevaheliste lendudeni.
ufod8. juuli 2017, 23:46
on aegunud teema praegu on aktuaalsed võltsajalugu ja lame maa
L O L L7. juuli 2017, 20:37
Maailma päästab Putin. Härra Putin, SLAVA PUTINU
Ronja7. juuli 2017, 19:26
Loen kommentaare ja paneb muigama. Kuidas inimesed on jätkuvalt nii enesekesksed ja rumalad arvates,et maailm ongi nii väike,kui nemad oma silmakestega näevad. Uskuge,oleme,kui rumalad kärpsed kupli all,meiega katsetatakse ja näeme täpselt niipalju,kui meile on lubatud. Oleme rumalad ja paljugi koolis õpitust on jama. Saladusi maailmast ei peaks hoidma vaid kõike tuleks koolis õpetadad. Lapsi tuleks ÕPETADA ELAMA selles TUNDMATUS MAAILMAS,kus me elame.
iks7. juuli 2017, 17:16
Sellised suure peaga tegelased on meie ise tulevikust.
millist maailma nad päästavad?7. juuli 2017, 17:07
Neid on nii palju.
Kas on mõeldud planeet maad?
Kas päästetakse ainult füüsiline planeet?
Heh7. juuli 2017, 16:13
Asjad maailmas pole mitte grammigi seda nägu ,et siin mingit avalikustamist oodata oleks- pigem tuleb sealt jälle hästi konstrueeritud häma. Aga võibolla hakkab siiski selgest taevast sadama! :)
Õppejõud7. juuli 2017, 16:09
Jüst! Jüst! Ikka ufod meid päästavad. Üks tudeng sel aastal väitis, et ta on reptiil. Vaat sinna oleme jõudnud, seltsimehed ufo- ja muud loogid!
7. juuli 2017, 16:03
huvitav, kas lendavad taldrikud käivad ka võtmega käima we? noh et süütelukk, küünlad ja säde :DD
van.tide7. juuli 2017, 16:02
tyypiline mula - maailmapaastmine ! kyll paastab venemaa maailma , kyll paastavad ufod. maailma pole vaja pasta !! kui teile tundub et on vaja ,siis poorduge arsti poole.
päästke vangla8. juuli 2017, 23:48
andke võtmed valvurile tagasi
Kurb7. juuli 2017, 15:28
On olemas kurjad vaimud ja saatan ise moondab ennast milleks iganes. Niiet need ufod ongi: kurjad vaimud!
Saatan7. juuli 2017, 21:00
Saatana nähtamatu käsi nagu raadio signaalid igaveselt maalt. Igavene maa lõigi universumi, raadio signaalide järgi on selle planeedi elu moodustunud. Saatan lõi endale ajutise kodu, tuli kellegi kehasse,, et kogeda elu planeedil. Need signaalid igaveselt maalt ongi saatana vaim.
Jumal9. juuli 2017, 20:11
Kõik usuvad salaja jumalasse, see on nende olemuse alus tala. See teebki neist raadio teel juhitavad nukud. Jumal juhib ja aitab, tema tahtmine sündigu. Ega paavst ilma asjata pole tekkinud, see jumala uskumine on edasi viivaks jõuks. Kui Jumal ise peaks maksu küsima hakkama, saadab maksukoguja maa peale, siis oleks edasi viival jõul kriips. Siis sureks kõik välja.
Hiiumaa Kohvikukärbsed7. juuli 2017, 15:18
Hiiumaal n@hti uhvosid viimati eelmisel n@dalil. Oli purjus Kallo moodi.
Innar7. juuli 2017, 13:52
Vakt on see et mingi elu kuskil ikka käib kuna planeete on palju siis kas nad on ufod või kes iganes aga keegi kuskil tegutseb :)
Isiklikult võin öelda et miks pean valetama aga ise olen ka näinud koos kolme sõbraga kui olime 15a ja kooli mäepeale tekkis vilkuv taldrik aga kas olid ufod või mis tahes see jääbki saladuseks. Ise ufodeks neid ei nimeta aga mingi väline elu ikka kuskil käib seda usun ma pikem rohkem kui ufodesse.
Priit7. juuli 2017, 14:07
Kui sa ei tea, mida te nägite siis on see 100% UFO, mis tähendab tundmatut lendavat objekti, mis kohe aga automaatselt ei tähenda, et tegemist oli tulnukatega või siis millegi maavälisega! Raiuge see endale nüüd kõik ilusasti pähe :)
Priit7. juuli 2017, 13:32
"Neil puudub hing" Tähendab, mis asi see hing veel on kui me siin tulnukaid usume ja üldse, mis mõttes - "Neil on või neil pole" nii konkreetsed seletused nagu ta oleks tulnukatega kohtunud lausa. Inimesed võiksid parem oma nina all olevat mõista ja alles siis läheme kõrgemale. Praegu unustage üldse tulnukad ära ja hakake mõtlema. Inimesed üldse ei näe, mis ümberringi toimub, pole enam loogilist mõtlemist (suures osas koolide süü), ei mõelda, et miks mõni inimene nii käitub vaid kukutakse kohe sõimama, kedagi ei huvita miski enam, käiakse pea laiali otsas ringi. Oh jumal, kuhu ma küll sündinud olen.
Igor Volk on ka Humanoid7. juuli 2017, 13:30
Igor aga sa meenutad ka UFOt või tulnukat. Mina küll selle peale ei tule et UFO on selline ja selline. Mulle meeldivad ka UFOd sellised seksikad ja gurrrnäuu beibed.
Petja7. juuli 2017, 13:07
Volke Igor on jälle napsutama hakand vai?
7. juuli 2017, 13:40
Petja Tšapai ootab Leena jõe ääres
..7. juuli 2017, 16:10
Mingeid UFO sid pole olemas.Kes sellist joga ajab,selle koht on hullumajas.
toomas7. juuli 2017, 12:51
Maailma saab päästa ose omanikult üürikorterite rentimisega:
http://tuppa.ee
ähhhh7. juuli 2017, 12:08
pigem on nad meie sarvikuorjade abilised ja sõnum on - kartke meid! vaadake millised abilised meil on!
pigem maal loodud robotid
pealkiri eksitav7. juuli 2017, 11:51
UFO tähendab eestikeelde tõlgituna tundmatu lendav objekt. Võibolla on siis tulnukate käes maailma päästmise võti?
fill7. juuli 2017, 14:02
Noo tegelikult on see ufo algne tähendus tiba laienenud. Seda ei kasutata enam kui suurtähtedega lühendit vaid omaette sõna.
kas7. juuli 2017, 11:19
tõesti arvate, et kõik siin universumis on juba läbi uuritud ja lahti seletatud? Isegi maa pealsetest vihmametsadest ja teistest väga hõredalt asustatud kohtadest leitakse terveid uusi suguharusid. linnu ja loomaliike. No ei ole see inimene suutnud veel kõike ära seletada ja läbi uurida, sest meie teadus ei ole veel nii arenenud või arvate, et nüüd ongi tipp käes? Et polegi enam miskit avastada ja leida/leiutada? Tulge maapeale - elusorganismide bioväljad, magnetlained jne. Jah, miskit on uuritud( nii palju kui praegu võimalik), kuid miks te arvate, et need ainult ongi ja rohkem ei miskit? Kõige rumalal on inimene, kes väidab, et ta teab juba kõike ja kõik asjad on ära seletatud.
täpselt nii7. juuli 2017, 11:41
Inimene peab enne ennast tundma see on juba tundmatu maailm. Kadunud inimesi, röövid raha pesud tapmised ja tihti on et ei leia neid manjakke üles!
to kas7. juuli 2017, 12:00
"tõesti arvate, et kõik siin universumis on juba läbi uuritud ja lahti seletatud? "
Ma küll ei saanud täpselt aru kes need "te" on, kelle poole sa pöördud, aga ma vähemalt ei ole küll kuulnud, et keegi oleks kuskil kõva häälega teatanud, et kõik on uuritud ja kõike teatakse.
enamik7. juuli 2017, 13:03
UFO-del pole käsi.7. juuli 2017, 11:19
Kirjutaja võiks vähemalt tundmatul lendaval objektil ja tundmatul elusolendiliigil vahet proovida teha.
7. juuli 2017, 13:41
nüüd enam pole mõtet sest varsti 19.august käes
N307. juuli 2017, 15:14
Tead, selline käitumine jätab nõmeda kekutamise mulje. Kui Sa tead, et 19. august on kuidagi oluline, siis ütle miks! Ja kui Sa ei saa või ei taha öelda, siis pole vaja ka selliseid sisutuid kommentaare kirjutada. Kui avaldada infot, siis avaldadagi!
Kõigepealt7. juuli 2017, 11:08
tehke endile selgeks, mis on UFO ja siis kribage! UFO ei ole kes vaid mis! On tulnukad ja tundmatud lendavad objektid...
7. juuli 2017, 11:17
Mõisted "elus" ja "eluta" on selles kontekstis midagi muud, kui see, mida tavaexelimõistus aduda suudab. Kas tulnukas üldse on elusolend meie mõistes - ta võib sama hästi ka masin olla. Niisamuti võib see, mida arvame olevat lennuriist, olla elusolend. Niiet ei maksa liialt targutada.
keegi ei targuta7. juuli 2017, 11:28
vaid konstateerin fakti ehk siis seda, kuidas siiani neid või teisi ufoloogid on nimetanud! Ma ei usu, et liialt "targutasin" Võiksite vähe viisakam olla!
ikka natuke7. juuli 2017, 14:04
See, kuidas oli siiani, ei tähenda, et see on lõplik tõde ju :D Kes see ütleski, et see, mis tõi meid siia, ei vii meid enam edasi?
selge!7. juuli 2017, 14:37
Ole hea ja pane Bocki pudel külmkappi tagasi, mine välja ja naudi suve!
7. juuli 2017, 10:58
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7. juuli 2017, 11:53
koos juhan partsiga veel
Juhan7. juuli 2017, 13:42
ku.rat kael teeb valu , ei saa häste rahapakke tasku suruda
Taldrikuid lennutav abielumees7. juuli 2017, 10:58
Aga minu käes on ühe inimese hullutoa võti.
Vot7. juuli 2017, 11:02
ja panegi uks seestpoolt lukku!
7. juuli 2017, 13:43
panin, aga kuidas välja saab
välja7. juuli 2017, 21:14
Oleks tore7. juuli 2017, 10:47
Kui neil Eesti jalgpalli päästmise võti ka oleks
UFOd on korduvalt mul külas käinud ja eksperimendi teinud nii et piss püksis7. juuli 2017, 10:20
UFOd tihti peale külastavad mind kui ma poolpudelit viina olen ära joonud! Siis ahh sa sindrinähk sa roheline mehike kohe ilmud siis välja kui pudel tühi. Ja eks ma siis ärkan oma okse loigus kui ja UFOd panid mulle pissi ka pükstele. Ma pean nendega rääkima aga ennem tuleb pudel viina osta!
...7. juuli 2017, 09:54
Volkest natuke kahju ka. Inimlikus mõttes. Ootab ja ootab kinnitust sellele, milles ta isegi natuke kahtleb, sest ühtegi reaalset fakti pole siiani inimkonnale maavälisest elust ette näidata.
Päris naljakas on vaadata neid "Kopli paneelmaja kohal hõljuvatest" või "maanteel pildistatud" UFO-dest, mis on alati ja reeglina ühed suured udukogud. Vaadeldakse mingit plekki kuskil fotol ja Volke jõuab ikka ja alati järeldusele, et see on kohe päris kindlasti UFO..
Või et mingi ülikauge tsivilisatsiooni esindajad lendavad siia plastmassist(?) UFO-dega, mille üks lihtlabane välk alla kukutab. isegi primitiivse inimese väljamõeldud lennukid ei kuku välgutabamusega alla.
kahju on härrast ka sellepärast, et mitte mingisugust "suurt saladust" välja ei tule, sest seda pole olemas. Tänapäevase avalikustamise ja infotehnoloogia taseme juures ei oleks see väidetav Roswelli UFO enam kindlasti mitte salajane, vaid juba ammu maha müüdud pildimaterjal mõnele ajakirjale.
Pole võimalik, et kümned ja sajad inimesed, kes seal sõjaväebaasis töötavad, ei ole siiani lekitanud ühtegi fotot sellest väidetavast UFO-st. Ja lõpuks - mida see valitsusele annaks, et sellist asja avalikkuse ees salajas hoida? NASA ju tegeleb pidevalt maavälise elu ostsinguga ja ma olen täiesti veendunud, et kui midagi leitakse, esitletakse seda kohe. Lisaks on ju veel igasuguseid raadioamatööre, kes otsivad maavälisest elust signaale kosmosest jms - pole keegi siiani leidnud mitte midagi. Aga näe, Kopli või Mustamäe kohal ikka mõni UFO hõljub, mille Volke "absoluutselt kindlaks UFO-ks" tituleerib.
Ennem soovitan sul korralikult Eesti keeles kirjutamist siis ehk mõni foto leidub sinule7. juuli 2017, 10:22
Jajajaa siis tahad Jumalat oma silmaga näha ja siis UFOsid!
Mul vanaema..8. juuli 2017, 19:41
.kes pole üldse ufo- ega tulnukausku, nägi oma maja juures puude latvade kõrgusel punakat sigaretikujulist lendavat objekti, nägi selgelt ja täpselt. Ja ta ei usu ikkagi tulnukaid. Aga miks ja miks, sellele on nii palju võimalikek loogilisi seletusi, miks pole, kui ma ikka ei taha,et minust mitmeid kordi vähemarenenud olend mind ei näe, siis ta ei näe ka ;)))
jälle7. juuli 2017, 09:39
Kas millestki muust ei olegi rääkida v? Kogu aeg mingid ufod siin ja ufod seal. Lõpetage juba ära, igavaks läheb. Nii ammendatud teema võetakse ikka ja jälle üles. Milleks? Tulge kahe jalaga maa peale, pole olemas ühtki ufot ega ka humanoide.
7. juuli 2017, 09:48
sina oled põrgust pärit sadist
mine ruttu7. juuli 2017, 11:15
7. juuli 2017, 13:43
Mis mõttes jälle?7. juuli 2017, 11:21
No keegi ei palu ju lugeda. Kui sind huvitab rohkem euroopa eesistumine ja kütuseaktsiis, siis loe neist.
FEDJA7. juuli 2017, 09:10
olen ufo,ga pidevas kontaktis steptantsu ja pussu abil.
7. juuli 2017, 09:48
trump ei tea sinust midagi
prooton7. juuli 2017, 10:04
Kas steptantsu õpetajaks oli Hr.Kurt Vonnegut?
7. juuli 2017, 13:44
arvamus7. juuli 2017, 09:05
Maailma päästmise võti on inimkonna hävitamine, sest sellel tasemel inimestega puudub maailmal igasugune tulevik, saabub totaalne häving, võimsad relvad, laboriviirused, robotsõdurid jne., varem või hiljem toimub tuumasõda.
tuleb7. juuli 2017, 09:52
kuid hävitada ainult kiiresti koheselt kolm neljandikku maakeral olevatest inimestest ja viisakas tuumasõda ainuke aus ja väärikas võimalus
UHVU7. juuli 2017, 08:59
OH ära aja käojaani, jälle peab keegi teine (rohelised mehikesed) asjad korda ajama. Näe Ukrainas ilmusid rohelised mehikesed, mis kord seal nyyd on...
7. juuli 2017, 09:52
need ka nüüd eestis olemas,varsti pauk
7. juuli 2017, 08:59
mobiile ja arvuteid ei mõelnud maa inimesed välja vaid U.F. O-d.
7. juuli 2017, 09:53
neil oli vaja seda rumalat massi jälgida
Jaak7. juuli 2017, 08:55
Mis ufode?
Taldrikud vaevalt midagi otsustada suudavad.
Niikaua, kui dollaripakid kainet mõistust ähmastavad, ei muutu mitte midagi ja saastamine ning vihmametsade raiumine jätkub täies hoos.
Trump ju ütles otse välja, et meil on täiesti po..i, mis edasi saab.
keegi peab7. juuli 2017, 08:47
meietaoliste hullude üle kontrolli hoidma. see mida ühiskond teeb on ennekuulmatu.
7. juuli 2017, 09:54
ja tuleb kiiresti vähendada seda si.ta.st massi
Keegi ei tule meid päästma kui me ennast ise päästa ei taha7. juuli 2017, 08:43
Kui seda koledat pilt vaadata, siis sellist päästmist küll vaja ei ole.Kas see päästmine tähendab kaudselt inimsugu muuta sootuks, kellel puuduvadki soolised tunnused nagu praegu üleilmne propaganda peale surub. Inimene on inimene, mitte sootu tulnukas. Inimkond saab end ikka ise päästa, alustades igasugu ebanormaalsustele punase tule andmisega. esimene sammu saaks teha juba sellega, et keelustada igasugune homo ju muu rõveduse propaganda.
õige7. juuli 2017, 09:55
peab koheselt kaks kolmandikku steriliseerima
Ikka7. juuli 2017, 08:42
Jeesus on maailma Päästja
7. juuli 2017, 09:56
aga pole veel tänaseni päästnud - kaua võib
niion7. juuli 2017, 09:58
paavsti varahoidja päästab maailma
7. juuli 2017, 13:45
pani kõik oma taskusse ja pages
tohoh7. juuli 2017, 11:03
Miks see sinu jeesus siis tegevusetult pilve peal istub? Elu peaks olema ju katkematu ja elukestev areng.
7. juuli 2017, 13:46
puhata ka vaja,las tapavad seni üksteist
VasjA7. juuli 2017, 08:41
Kuidas need uhvud läbi kupli saavad??
7. juuli 2017, 09:56
igorjok7. juuli 2017, 08:40
alkoholism on haigus, deliirium selle kõrgem level, väikeste kuradikeste nägemine aga üks haiguse sümtomeid, kui ei ravi ei saa ka terveks ja jäädki neid kuradikesi aegajalt nägema
7. juuli 2017, 08:26
Ei avalda see Washington midagi! Vandenõu maailma vastu on ikka neil veel teema nr 1 ja kõike salastatakse edasi ning jäädaksegi salastama!
Goov7. juuli 2017, 08:12
igas muinasjutus os sees üks nõrk koht.Isegi meie " üliprimitiivsed" lennukid on tehnilislelt tasemel
kus"välgu tabamus" ei lõpe 99,999% juhtudest fataalselt.Seega jutt sellest kuidas välgu tabamus
ufolaeva alla tõi kõlab umbes nii nagu oleks väike poiss kiviga tanki sodiks visanud.
Samas pole mul ka Volkele midagi ette heita.religioon on võimas asi.Pole ju vahet kas kirjeldada
ufojuhtumeid või tunnistada inimesi pühakuteks ja tunniistada mingeid lugusid imedeks.
7. juuli 2017, 08:23
eks veel ainult 100 a tagasi mobiilid oli muinasjutt
soov7. juuli 2017, 08:27
Ja mobiilid ei plahvata! Lihtsalt plahvatus ei mahu nii väikese vidina sisse ära!
Ainult et7. juuli 2017, 08:39
inimese sünteeltilsus on vaimse allakäigu tasemel, sex nukud nagu inimesed, mis võrdub laiba karg.amisega, ped.erastide juurutamine, kõik see ei vii suure peaga olendini, mis tähendab mõistust ja aru, inimene ei jõua sinnani, enne hävitab end vaimupimedusega. Kuid tulnukad on siin, olen kohanud ja suhelnud ja inimkonna palk on jube, mitte aga kõigile.
7. juuli 2017, 09:58
juba plahvatavad, see on katsetamise faasis
7. juuli 2017, 09:59
Njah7. juuli 2017, 11:07
Mobiil on väike asi. Autod ja suured masinad on ikkkagi oma iseloomult sama jõuallikaga ja ka kogu muu energeetika rohkem paned sisse kui kasu on, siin on inimene vilets usssike, See on inimste ahnuse taga kinni, iga arendaja tahab saada maailmavalistejaks, aga ei saa kunagi, enne hukkub, aga enesele oma vigu ei tunnista. Nii et unusta oma plastmasstelefonid ära.
lihtsalt repliigi korras7. juuli 2017, 08:25
Kui tähte närida, siis ufoloogia ja või uskumine ufodesse ei ole religioon (lad. _religare_ - kinni või millegi külge siduma). Religiooni all peetakse silmas seotust Jumalaga või sidumist Jumalaga. Absoluutselt mitte ükski selline usund, mille "esmeks" ("obejtiks") ja taotluslikuks eesmärgiks pole seotus Jumalaga, ei ole religioon.
toon7. juuli 2017, 12:50
jaan7. juuli 2017, 08:03
7. juuli 2017, 10:01
tehke see tuumasõda juba ükskord ära ja siis ruumi jätkub juba normaalselt
maailma ootab7. juuli 2017, 08:02
19 august 7. juuli 2017, 08:14
7. juuli 2017, 08:24
Ja kes on selles süüdi?
7. juuli 2017, 10:01
7. juuli 2017, 11:57
parem õudne lõpp kui lõputu õudus
7. juuli 2017, 13:48
tuleks ruttu,nii kõigil parem
Zz7. juuli 2017, 08:02
..nn ufode lõppsihiks on väävlijärv kuhu Looja nad nö viisakalt saadab..
7. juuli 2017, 10:02
loodame et 90 % inimkonnast
fundamentaalne kyss7. juuli 2017, 07:59
_tegemist oli kummaliste, ülisuure peade ning kõhetute kehadega olevustega, täpselt sellistega, nagu tavaliselt humanoide kujutatakse._
Kumb siis ikkagi enne oli, kas humanoidide välimust kujutatakse väidetavate rusude juurest väidetavalt leitud olendite surnukehade välimuse järgi või kujutatakse eelviidatud olendite surnukehade välimust täpselt sellistena, nagu humanoide tavaliselt kujutavad need, kes pole väidetavalt allakukkunud lennumasina juurest väidetavalt leitud olendite surnukehasid näinudki?
mitte ainult7. juuli 2017, 07:47
ka randperedel ja taavidel on oma sõna sekka õelda
7. juuli 2017, 10:03
ning nagu alati endistel KGB-lastel
Uhfoloogide kurb tulevik7. juuli 2017, 07:27
Maailma tulevik on staartegelaste nagu Kristi Dumbberg Muru - Trimmeri kätes.
7. juuli 2017, 10:04