ESIMENE ÕLLESUMMERI PÄEV: Briti bänd Kasabian meelitas kolmapäeva õhtul lauluväljaku rahvast täis. Foto: Robin Roots
Inimesed
7. juuli 2017, 04:00

Kasabian armastas Eestit ja Eesti armastas vastu!

Selleaastase Õllesummeri esimese päeva lõpetas võimsa kontserdiga Briti üks parimaid rokk- ja live-bände Kasabian. Bändi tulid vaatama ja kuulama ka paljud Eesti tuntud inimesed, kel kontserdi kirjeldamiseks vaid kiidusõnu jagus.

Kasabian fännidele pettumust ei valmistanud, esinemine oli vägev ja tõmbas kaasa esimesest loost alates. Bänd pani rahva tantsima, käsi kokku lööma ja kaasa laulma. Kui võiks arvata, et õllefestival kolmapäeval palju rahvast kokku ei too, siis peaesineja ajaks oli lavaesine plats inimesi kenasti täis. Ka tagumised read täitusid kontserdi ajal aina rohkem ja rohkem inimestest, kes end järgnevast tööpäevast heidutada ei lasknud.

ESIMENE ÕLLESUMMERI PÄEV: Briti bänd Kasabian meelitas kolmapäeva õhtul lauluväljaku rahvast täis. Foto: Robin Roots

Lavalt kostusid ingliskeelsed laused: "Käed püsti", "Jumal õnnistagu teid" ja "Me oleme esimest korda Eestis, aga juba f*****g armastame teid!"

Ja fännid armastasid vastu!

Esitusele tulid publiku rõõmuks nii armastatud vanemad hitid kui ka soojalt vastu võetud uuemad lood. Kontserdile pani punkti lugu "Fire".

Tuntud raadiohääle ja DJ Kristjan Hirmo sõnul oli Kasabian laval väga hea, kuid isegi helipuldi ees kuulates ei olnud heli väga kvaliteetne. "Muidu üsna huvitav bänd, puutusin nende loominguga sellel nädalal esimest korda kokku."

Äsja emaks saanud Anni Rahula ja raadiohääl Kristjan Hirmo jäid kontserdiga rahule. Foto: Tomi Rahula

Anni ja Tomi Rahula jäid elamusega väga rahule. "Tomi pole ammu ühtegi kontserti vaadanud sellise vaimustusega, nägu naerul," rääkis Anni, et kõik laulud olid neile tuttavad ja palju sai kaasa lauldud.

"Avastasime Kasabiani oma tutvumise aastal ja kontserdile minek oli lausa kohustuslik! Kindlasti plaanime kunagi ka Inglismaale neid kuulama minna. Usun, et seal elatakse rohkem kaasa ka!" lisas Anni, et mehed ei teinud ka Tallinna live’iga hinnaalandust.

Laura Prits Foto: Kalev Lilleorg

Laulja Laura Prits kiidab, kuidas bänd suutis luua nii mõnusa õhkkonna ja anda publikule palju energiat. "Neil oli publik esimesest loost peos!" rääkis Laura, et oli üks neist, kes koos rahvaga lava ees rokkis.

"Kasabiani muusika on lihtsalt nii hea, et isegi kui nad laval ei liigutaks, kaifiks publik kontserti ikkagi sama palju. Erilised kiidusõnad ütleksin valgusmehele, kes pani visuaalselt kirsi tordile," ütles lauljanna, et kindlasti kuulaks neid veel.