Õllesummeri esimene päev Tags: Lauluväljak, ÕllesummerFoto: Robin Roots
Inimesed
6. juuli 2017, 02:38

GALERII! Kasabian Õllesummeril: me oleme esimest korda Eestis ja juba armastame teid (2)

Kolmapäeval, 5.juulil sai Õllesummer taas avapaugu ning selleaastase õllefestivali esimese päeva lõpetas võimsa live'iga Briti üks parimaid rokk- ja live-bände Kasabian.

Kasabian fännidele pettumust ei valmistanud, esinemine oli vägev ja tõmbas kaasa esimesest loost alates. Bänd pani kogu live'i vältel rahva tantsima, käsi kokku lööma ning kaasa laulma. Ning kui võiks arvata, et kolmapäevane õllefestival palju rahvast kokku ei too, siis peaesineja ajaks oli lavaesine plats kenasti inimesi täis. Ka tagumised read täitusid kontserdi ajal aina rohkem ja rohkem inimestest, keda järgnev tööpäev nii palju ehk ei heiduta.

Lavalt kostusid inglise keeles laused nagu "käed püsti", "jumal õnnistagu teid" ja "me oleme esimest korda Eestis, aga juba fucking armastame teid". Ja fännid armastasid vastu, tantsides lakkamatult kaasa kõikidele lugudele ning mõnuga kaasa lauldes.

Esitusele tulid publiku rõõmuks nii armastatud vanemad hitid kui ka soojalt vastu võetud uuemad lood. Finaali sai live looga "Fire".

Vaata galeriist, kuidas möödus Kasabiani live ning mis toimus Õllesummeri esimesel päeval!