Inimesed

VIDEO | Telesaade otsib inimesi, kes on jätnud sinu ellu kustumatu jälje (3)

LISA KOMMENTAAR

Mr. Carter Collins8. juuli 2017, 20:35
Minu nimi on härra Carter Collins, ma olen eraõiguslik laenuandja, kes annab laenu eraõiguslikele ja ettevõtetele. Kas olete nii palju panku loobunud? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks rahalisi vahendeid? Kas vajate oma ettevõtte laiendamiseks rahalisi vahendeid? Või kas teil on vaja isiklikku laenu? Võtke meiega ühendust nüüd :: [email protected]
Selle tehingu kvalifikatsioon:
1) Laenusaajale tuleb usaldada heauskselt ja piiramatult armu 2) Isegi Bad krediidi puhul garanteerime laenusaajale laenu selle äriühingu piiramatu armu. 3) Laenu võib anda isegi madala krediidiga. 4) Laenu intressi fikseeritud määr on 2%. Anname laenu 5000 eurot kuni 30 000 000 euroni.
LAENUTEANDMETE VORM
1) OMA NIMI:
2) SEKS:
3) TEIE RIIGI:
4) OMA OSALUS:
5) JÄRGMISE STATUS:
6) PHONE NUMBER:
7) MUU TULU:
8) AADRESS:
9) EESMÄRK:
10) Laenupakkumine:
11) LAENI KESTUS:
Võtke meiega ühendust nüüd :: [email protected]
Parimate soovidega
Carter Collins
Qwert6. juuli 2017, 11:26
Neid häid telejuhte on palju olnud, kes jätnud kustumatu mulje. Lapsepõlvest mäletan eelkõige nii Merike Kassi kui Alice Talvikut, aga ka Ruth Püssi (tädi Ruti). Teismelisena jäid meessaatejuhid nagu Valdo Pant ja Rein Karemäe ning Mati Talvik meelde oma professionaalsusega. Hiljem tulid Urmas Ott ja Harri Kingo, Vahur Kersna koos varju pugenud Viglaga. On neid teisigi olnud. Kui võtta kogu nõukogudeaegne ETV saatejuhtide nimekiri ette, siis eks igaüks ole jätnud oma jälje meie telemaastikule. Paljud on kahjuks juba taevasele rannale läinud, mis teeb küll meele kurvaks, kuid täiskasvanuna mõistad, et see on paratamus.
6. juuli 2017, 06:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
6. juuli 2017, 07:29
Xui emu rot i tebe tose tsumosniki