Inimesed

Eesti missinduse järelkasv ehk kes on tulevased Kristiina Heinmets ja Evelyn Mikomägi? (9)

LISA KOMMENTAAR

staarkeppar Sidorov5. juuli 2017, 23:59
.5. juuli 2017, 19:23
Eks selle puuduva nišši täidavadki meie kohalikud, "eesti--venelannad" (loodan , et väljend on sama poliitkorrektne, nagu "afroameeriklane")
Eestlannadel on hoopis kõrgemad ambitsioonid, kui omada elukutset "ilus naine".
Gelaveeya von Tatt Nock5. juuli 2017, 12:56
Zubeyda Muhtarova ja Gylnara Isibec.
O5. juuli 2017, 10:43
Tegelikult on üsna kurb lugeda selliseid arvamusi nagu, et naiste peamine KOHUSTUS sünnitada ja kasvatada lapsi ja mees teenigu raha. Naisel pole mingeid kohustusi, esiteks ja teiseks nagu sünnitamine, laste kasvatamine ja veel raha teenimine poleks koos võimalikud. Minuarvates, kui naine TAHAB pereelu siis peaks töö ja lastega tegelemine olema võrdselt ära jaotatud mõlema vanema vahel. Kas lapsel on tõesti meeldiv kasvada nii, et ema passib õnnetuna kodus ja isa on praktiliselt kogu aeg tööl ja lapsega ei tegelegi? Ja muidugi kaks sissetulekut on lastele mõeldes parim, sest nad saavad tänu sellele perega rohkem reisida ja saavad endale lubada trenne, mänguasju jne millest muidu võiks ainult unistada
...5. juuli 2017, 10:28
"Ma ei jaga feminismi ideid, minu jaoks on pereväärtused esikohal." Ei tasuks pikalt feminismi teemal rääkida kui selle tegelikust tähendusest pole õrna aimugi. Feminism tähendab võrdseid tingimusi mõlemale soole, mis pistmist on sellel pereväärtustega? Nagu need kaks asja ei saaks koos eksisteerida...ohjah huvitav lugemine ikka :D
...5. juuli 2017, 10:24
"Naine saab olla õnnelik vaid siis, kui temal on pere ja lapsed." Esimese missi lause siis. Peaks kirjutama, et see on vaid tema arvamus. Peale seda lauset enam edasi lugeda ei tahtnudki, leiab veel selliseid pärleid.
Aga5. juuli 2017, 14:24
see ongi ju vaid tema arvamus, tema poolt öeldud vastus küsijale. Mida siin veel eraldi kirjutada.
To aga5. juuli 2017, 18:15
Ta ütleb seda nii, nagu see oleks fakt. Kui ta arvab, et kõik lastetud inimesed on õnnetud ja kõik lastega on õnnelikud siis tal on ikka vildakas maailmapilt..
Tulevased on5. juuli 2017, 09:45
Jevgenia Kisseljova ja Jekaterina Spiridonova....