Foto: Tairo Lutter
Tele
4. juuli 2017, 18:26

Mis saab lotomängijatest, kui Kanal 2 vabalevist lahkub? (48)

Õhtulehe lugeja muretses, et kui Kanal 2 astub vabalevist välja, siis ei ole tal enam võimalik teleri ees lotopiletilt võidunumbreid maha kritseldada, sest tasulise operaatoriga ei soovi ta liituda. Kas Eesti Loto plaanib jätkata lotosaate näitamist samas telekanalis?

AS Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel kinnitas, et "Suure lotokolmapäeva" näitamiseks on valitud kanal, mis pakub piisavalt suurt vaatajate hulka ning annab võimaluse ka reklaamipauside ajal tooteinfot edastada.

"Vabalevist lahkumine on telekanali enda majanduslik otsus, millesse meil ei ole põhjust sekkuda. Usume, et kahe tugeva erakanali vabalevist lahkumise tulemusena peab vähemalt osa senistest vabalevi vaatajatest põhjendatuks mõne teleoperaatoriga liitumist selleks, et nende kanalite jälgimist jätkata," rääkis Luikmel.

Ta lisas aga, et kui Kanal 2 vaatajate hulk peaks siiski oluliselt langema, peab Eesti Loto uuesti kaaluma, kas firma "senised prioriteedid on piisavalt põhjendatud või mitte". 

1. augustil lahkuvad vabalevist eratelekanalid Kanal 2 ja TV3, mis puudutab 65 000 perekonda. Need, kes tahavad lemmiksaateid edasi näha, peavad sõlmima sideoperaatoritega tasulise lepingu. 

Maainimestel, kelle kodudeni kaablid ei ulatu, jääb vaid paar valikuvarianti: kas liituda Starmani või Viasatiga. See tähendab aga lisakulutust.