Foto: The Royal Family Channel / Youtube
Inimesed
4. juuli 2017, 17:20

PIINLIK NAER: prints Charles ja Camilla itsitasid põlisrahva tantsu üle (24)

Suubritannia kroonprints ja tema kaasa külastasid sel nädalavahetusel Iqaluiti linna Kanadas. Neile esinesid kohalikud pärismaalased traditsioonilise laulu ja tantsuga. Paraku ei hinnanud kuninglik paar rahvapärimust ja itsitas selle üle varjamatult, vahendab Daily Mail.

Iqaluit on Nunavuti territooriumi pealinn. Linnakeses elab vaid 7740 inimest ning seal on aasta läbi väga külmad ilmad. Nunavuti haldusüksus on Kanada noorim, moodustatud alles 1999. aastal. Enamik sealsetest elanikest on eskimod.

Piirkonda külastanud tähtsale paarile esinesid kaks kohalikku naist, kes esitasid kuulajatele pärimusloomingut, joigu koos tantsuga. Selle rahvalaulu eesmärk on, et kumbki esitaja üritab teisest kauem vastu pidada. Traditsiooniline laul tuleb sügavalt kõripõhjast ja kõlab väga omapäraselt. Kuninglikele kõrvadele lausa nii omapäraselt, et ajas ohjeldamatult itsitama. Niipea kui paar üksteisele otsa vaatas, oli tõsiste nägude teesklemisel lõpp. Charles ja Camilla jäid oma lõbususega ka filmilindile.

Hiljuti avaldas kuningapalee palgaline elulugude kirjutaja, et kui Charles esimest korda Camillaga tutvus, kütkestas teda see, et naine "naeris samade tobedate asjade üle nagu minagi".