"Väike Hiiglane" Oliver Kõvask,ja ooperilaulja Maria Listra
Inimesed
4. juuli 2017, 15:24

VIDEO | "Väike hiiglane" Oliver tunnistab, et enne lavalaudadele astumist ta siiski pisut närveerib (32)

"Suvestuudio" käis juunikuu lõpus toimunud kontserdil, kus laval esinesid nelja aastane "Väike hiiglane" Oliver Kõvask, ooperilaulja Maria Listra ja neid klaveril saatnud muusik Novella Hanson. 

Esimesena loona kõlas "Eurolaulja" ja härrasmehelikult  fraasiga"Daamid ja härrad..." alustanud Oliver lisab, et selle laulu sõnad on kirjutanud Heiki Vilup ja muusika Novella Hanson. Teine lugu kõlab juba duona koos Maria Listraga, Ott Arderi sõnadele loodud laulu nimeks on "Sel õhtul jooksis tänavatel kasse".

Maria selgitab, et enne tehti koos neli proovi ja Oliver on palju harjutanud ka Novella Hansoniga. "Meil oli laval koos lõbus ja ma arvan, et me sobime Oliveriga hästi," ütleb Maria ja Oliver kinnitab: "Väga tore oli!" Väike solist on juba andnud ka autogramme, nii käe peale kui ka särgile.

Maria, kes alustas ka ise lauljakarjääri just Oliveri vanuses, ütleb, et muusikaanne peab olema kaasa sündinud, aga ilma heade õpetajate ja harjutamiseta midagi ei juhtu. Muusikaõpetaja Novella Hansoni ja Oliveri vahel ongi hea arusaamine ja nad moodustavad hea tiimi. 

"Väike Hiiglane" Oliver Kõvask,ja ooperilaulja Maria Listra

Edasi tunnistab Oliver, et enne lavalaudadele astumist ta siiski närveerib. Maria lisab, et keskendumine on väga oluline, kuid see sõltub ka esitatavast loost. Selles kontserdikavas on näiteks "Do-re-mi" muusikalist "Helisev muusika", sellised lood tulevad Maria sõnul neil spontaanselt ja nad lähevad koos Oliveriga lavale lustima. 

Lauljatari sõnul pole lastega koos esineda kerge, kuid Oliveriga on see lihtne, temaga saab kõike läbi rääkida, viimasel hetkelgi asju ümber mängida, ja kõik tuleb hästi välja. 

Sel suvel kavatseb Oliver käia ujumas ja päikest võtmas, kuid kindlasti näeb teda ka lavadel! 

Vaata videot!