Inimesed

Lembit Ulfsakil oleks tänavu 4. juulil täitunud 75 eluaastat. Õhtuleht taasavaldab mälestusloo, mis ilmus 2017. aasta 4. juulil – tema 70. sünniaastapäeval. Siis kõnelesid temast sõbrad ja kolleegid Ain Lutsepp ja Teet Kallas.

ÕL ARHIIV | „Lembit Ulfsak tundis ennast mingil hetkel just sellena, kes ta oli – maailmaklassi kinonäitleja. Hiljem muutus ta väga soliidseks, isegi üliväga tagasitõmbunuks.“ (6)

LISA KOMMENTAAR

Lysann4. juuli 2017, 13:04
Oli minu lemmik näitleja.
Uunu4. juuli 2017, 12:56
Kummaline tunne. Kui oli, ei pannud eriti tähele, oli tänapäeva kohta enam kui tagasihoidlik, kui enam pole, on suur tühjus. Suur inimene oli.
4. juuli 2017, 09:59
kahju Lembsist. Lahkus vara . Oleks selliseid häid ja kirkaid inimesi vaid rohkem,oleks ka elu meie maal rõõmsam ja targem Need lapspoliitikud,ahned kanakitkujad ja sarisigijatest naispoliitikud on om atühja lob aja kolbaga kõik ära tüüdanud ja elu p--sse keeranud
Ta 4. juuli 2017, 07:36
Oli Suur Näitleja! Teda oli hea vaadata. Ōnneks on poeg, kes on väga Lembitu moodi! Juhan ULfsakil on väga hea hääl! Ara tore, et Eestis selline naitleja sundis ja meile rõõmu valmistas!
VÄGAsoe inimene oli.4. juuli 2017, 07:31
Hea meenutada ja hea mälestus.
4. juuli 2017, 07:25
Mõni inimene ongi üleni positiivine ja hea. Temast kiirgab nii palju soojust ja headust, et seda tunnevad ka need, kes teda tegelikult isiklikult ei tunnegi. Ulfsak oli üks sellistest. Soe, kodune, oma ja samas siiski nii suur ja kauge.
Aga küllap tema areng sai siin maises ilmas läbi. Läks, et teinekord jälle tulla ja taas rõõmu jagada. See soojus on tema hinges ja see läheb ka uude kehasse kaasa.