Uku Suviste ja Merilin TaimreFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
3. juuli 2017, 15:52

PALJAS PORGAND: seks ei tohiks olla tabuteema ja seda veel eriti paarisuhtes (32)

Tuntud blogija, muusik Uku Suviste kallim Paljas Porgand ehk Merilin Taimre arutleb oma blogis, kuidas voodielu nauditavamaks muuta.

Kuuma blogija jaoks on suhtes füüsiline klapp täpselt sama oluline kui vaimne: "Vaimsel tasandil suhestumine ei vii ilmstingimata paarisuhteni, vaid võib jääda pidama tugeva sõprusena. Kui sinna aga liita juurde tugev füüsiline tõmme ja hea seksuaalne klapp, siis mida veel ühelt paarisuhtelt tahta? Me kõik soovime olla koos kaaslasega, kelle vastu tunneme tugevat kirge ja sügavat armastust."

Naise sõnul ei ole imekspandav, et seksist on keeruline rääkida, kuid sellest peab omavahel vestlema. "Seks on paarisuhte vundament ja kui magamistoas ollakse õnnelikud, ollakse ka suhtes rahulolevam," kirjutab kaunitar, et naistele ülima naudigu pakkumise teemadel kõnelemine võiks avalikkuses julgemat kõlapinda leida. "Me ei tohiks karta rääkida oma kaaslasele, mida me voodis vajame, mida partnerilt ootame või kuidas oleks parim viis meile läheneda. Me kõik oleme erinevad ja mees ei pruugi teada, mis sulle meeldib või mitte."

Mänguasjad, fantaasia ja sekspesu

Tihtipeale polegi Palja Porgandi sõnul asi mitte otseses füüsilises stimulatsioonis, vaid hoopis selles, mis meie peas toimub: "Kas sinul või su partneril on järsku peas keerlemas mõni fantaasia, mille ellu viimine võiks paarisuhtesse lisada vürtsi ja mängulisust? Järsku piisab sellest, kui vahetad välja oma igapäevase aluspesu vähe vürtsikama sekspesu vastu, et oma partnerit üllatada? Või miks mitte mängida eelmänguks mõni seksmäng, kus kütate üksteist kindlasti üles…" arutleb staar.

Loe pikemalt tema blogist SIIN.