Haapsalus astuvad lavale omal alal väga hinnatud burleskiartistid Miss Betsy Rose Inglismaalt ja Fay Loren Hollandist.
Inimesed
3. juuli 2017, 12:34

MÜSTILINE JA SENSUAALNE | Maailma parimad burleskitarid tulevad Eestisse esinema

Sel aastal on American Beauty Car Show programmis esimest korda burleski-show, mis toob publikuni killukese müstikat, glamuuri ja sensuaalsust. Lavale astuvad omal alal väga hinnatud burleskiartistid Miss Betsy Rose Inglismaalt ja Fay Loren Hollandist.

Burlesk on segu kabareest, teatrist, striptiisist ja killukesest huumorist kombineerituna sensuaalse ning õrritava lavalise liikumisega. Etteasted on alati hoolikalt ette valmistatud ja väga olulisel kohal on kostüümid.  

Burleskitäht ja modell, Miss Betsy Rose on Londoni üks prestiižsemaid esinejaid ja rahvusvahelise burleski scene võtmefiguure. Miss Betsy Rose on oma show`dega hullutanud publikut üle maailma ning pälvinud erinevaid auhindu. Aastal 2016 hääletati Betsy Rose Ühendkuningriigi parimaks burleskiartistiks.

Miss Betsy Rose on koostööd teinud kuulsate korporatiivklientidega nagu Dolce & Gabbana, Givenchy, Cointreau ja Paris Fashion Week. Lisaks on ta lõbustanud Briti kuningliku perekonnaliikmeid ja Itaalia maffiat.

Haapsalus astuvad lavale omal alal väga hinnatud burleskiartistid Miss Betsy Rose Inglismaalt ja Fay Loren Hollandist.

Teine Haapsallu saabuv burleskitar on Amsterdamis elav ning samuti rahvusvaheliselt tuntud Fay Loren. Naine võlub publikut oma glamuurse välimuse ja luksuslike kostüümidega ning tema eesmärgiks on tuua klassikaline burlesk igale lavale.

Fay Loren on esinenud üle maailma ja muuhulgas koostööd teinud Google´i, Heinekeni ja Twitteriga. Fay Loren on esinenud Istanbuli, Amsterdami, Pariisi ja teistel burleskifestivalidel.

American Beauty Car Show toimub 14.-16.juulil Haapsalus ning burleskitarid Miss Betsy Rose ja Fay Loren astuvad lavale nii reede kui ka laupäeva õhtul. Burleskisõu toimub linnuse väikesel laval.