Kit Harington sarjas "Troonide mäng"Foto: Reuters / Scanpix
Tele
30. juuni 2017, 10:57

"Troonide mängu" staar Kit Harington kartis sarja alguses, et Jon Snow ei ole piisavalt huvitav karakter

Hittsarjast "Troonide mäng" tuntud Kit Harington tunnistab sarja seitsmenda hooaja eel, et on Jon Snow’d mängides vigu teinud ning tunnistab, et kartis sarja alguses, et ta ei suuda seda karakterit piisavalt huvitavalt mängida.

"Ma ei ole temaga kunagi päris rahul olnud," sõnas Harington Snow kohta ajakirjale Time. "Ma tegin vigu ning ma tundsin, et ta ei ole piisavalt huvitav. Aga võib-olla ongi see, mis teeb ta huvitavaks. See äng," rääkis ta.

Õnneks on sarja tegijad lubanud kauaoodatud seitsmendas hooajas näidata palju täiskasvanulikumat Snow’d.

"Sel aastal on oodata suurt seismilist muudatust, kus kõik, mida ta on aastate jooksul on õppinud järsku…Ta on siiani sama Jon, aga ta kasvab suureks," avaldas Harington Snow kohta.

Kahjuks ei saa Snow karakteri fännid uues hooajas kergendatult hingata, kuna see tegelane, koos paljude teistega, ei ole väljaspool ohtu. "Troonide mängu" autor George R. R. Martin on ju ometigi tuntud kirjanikuna, kes ei karda oma fantaasiamaailma karaktereid manalateele saata.

"Ma tundsin end kuuendas hooajas väljaspool ohtu, kuna see oleks olnud lihtsalt halb süžee, kui mind oleks tapetud samas hooajas, kus mind taaselustati. Kuid rääkides hooaegadest pärast kuuendat, siis on Snow elu ohus, nagu kõikidel teistel," ütles Harington.