Sepo Seeman õpetab golfi mängima
Inimesed
28. juuni 2017, 21:37

VIDEO | Ohoo! Sepo Seeman õpetab golfi mängima

"Suvestuudio" saatejuhid Katrin Hinrikus ja Meelis Eskola käisid Pärnumaa golfiklubi White Beach Golf väljakul, kus otsiti golfimängijat, kes õpetaks golfi mängima. Väljakult leiti aga hoopis näitleja Sepo Seeman, kes oli lahkelt nõus läbi viima ka golfimängimise kiirkursuse.

Kui Katrin avaldab imestust selle üle, et just sellist meest golfirajal kohtab, vastab Sepo huumoriga: "Ma ise imestan ka, aga kas koledad inimesed siis ei võigi mängida?" 

Sepo sõnul on golfi teistest spordialadest sisse pandud nii kepikõnd, kui jooksmine, millele lisandub ka hasart. Kuigi näitleja hindab nelja tundi päikese käes koos sportliku liikumise ja hea seltskonnaga, ütleb ta, et tõeliseks profiks saamisest puudub tal tapjainstinkt ehk saavutusvajadus.

Sepo Seeman õpetab golfi mängima

Katrinile lähimängu ehk palli lipuni löömist õpetades täpsustab Sepo, et tema kaunis kaaslanna peaks golfi õppimiseks siiski leidma teise treeneri ja käima green cardi kursusel. "Mina olen golfis alles umbrohi," ütleb ta.

Edasi aga läheb jutt Sepo Seemani põhilisele tegevusele ehk näitlemisele ja selgub, et  Pärnu Jahtklubis hakkab etenduma tõestisündinud loo alusel valminud mägesid liigutav etendus "Klarissa kirjad", mis räägib kahe inimese armastusest, mis ei tunnistanud aegu, riigikordi ega -piire.

See on Kilingi-Nõmmel elanud Klarissa ja Elmar Pajo lugu, keda lahutas kord sõda - naine jõudis pisipojaga läbi pagulaslaagrite Kanadasse, mees aga käis läbi Nõukogude Liidu vangilaagrid, taas kokku aga said nad juba eakate inimestena - see on suvelavastus igavesest armastusest. 

Koos Sepoga näeb lavalaudadel Piret Laurimaad ning näitemäng etendub läbi kolme nädala juulis ja augustis. 

Vaata videot!