Inimesed
28. juuni 2017, 16:25

ÕHTULEHE VIDEO | 21 aastat tegutsenud legendaarne metal-bänd Loits annab nädalavahetusel viimase live'i (2)

Laupäeval, 1.juulil kell 11 õhtul astub viimast korda Hard Rock Laagris publiku ette legendaarne ja raskemuusikafännide poolt palavalt armastatud black metal ansambel Loits. Õhtuleht uuris eksklusiivses intervjuus vahetult enne bändi proovi, millest selline otsus ning mida toob umbes 21 aastat tegutsenud bändile tulevik.

"Viimane live oleks pidanud olema Loits 20. Me ei olnud viis aastat aktiivselt tegutsenud ja ühe korra panime bändi kokku, et näidata, et 20 sai täis ning teha väikese kummarduse fännidele, kes on pööranud meile tähelepanu ja ei ole lasknud minna," rääkis bändi juht, looja ja solist Lembetu, et selles vaimus ostustati kahe viimase kontserdiga asjale joon alla tõmmata. "Loits ei pruugi sellega ära lõppeda, aga niimoodi seda bändi edasi vedada ei ole mõtet. Meil ei ole surnud hobusega mõtet ratsutada," ei välistanud muusik, et kui ühel hetkel tekib mingi terav idee, uus algamine, siis on mõttekas seda teha.

Miks siis hobune suri? Vaata Õhtulehe videost, mis saab bändist edasi ning milline saab olema nende viimane live, mis leiab aset 16. Hard Rock Laagris!