Maria Listra ja Oliver KõvaskFoto: kuvatõmmis videost
Inimesed
28. juuni 2017, 14:34

OHOO! "Väikeste hiiglaste" kuldsuu Oliver pürgib ooperilavale! (23)

Viie-aastane Oliver Kõvask sai tuule tiibadesse saates "Väikesed hiiglased“, kus ta juba pärast esimest saadet nii kohtunike kui televaatajate lemmikuks sai. Väikese kuldsuu tähelend ei jää aga lühikeseks ning nüüd paneb ta end proovile ooperilaval.

"Tegelikult talle väga meeldis, see väga üllatas mind lapsevanemana, ta oleks nagu teises maailmas olnud saate võtete ajal. Talle meeldis rahvas tema ümber, talle meeldis laval olla ja leidsime ikka need väiksed puhkemomendid ja koduteel sai ta alati puhata," meenutas talendisaadet Oliveri ema Reet Kõvask.

Saates osalemine on toonud Oliverile hulga pakkumisi esinemisteks, kõigile muidugi poiss minna ei jõua. Üks suurim valik, mis ema tegi, on Tartu linna päeval toimuval ooperisümbiooside galal üles astumine. Oliver esineb seal koos Maria Listraga.

"Mulle hakkas Oliver väga meeldima ja kui sel aastal panime kooslused kokku, siis oligi mõte kokku panna kaks lapsstaari. Kui Maria alustas, siis ta oli umbes sama vana. Tegelikult on see kahe staari kohtumine," rääkis Tartu linna päeva kunstiline juht Reigo Tamm.

Ka Listra tunnistab, et sai kiiresti Oliveri fänniks. "Ta ongi selline laps, et tihtipeale lapsed ja televisioon tekitab küsimuse, kes nüüd keda kuhu surub ja sunnib. Aga tõesti ta on nii artistlik ja tema soov inimestega juttu rääkida ja suhelda, ta ongi selline," rääkis naine.

Tartu linna päeval esitatakse üheskoos pea kolmveerand tunnine kava, mis hõlmavad endas nii tuntud kui ka täiesti uusi laule. Üheskoos lauldakse Oliveri lemmiklaule kui ka Listra lapsepõlvest pärit laule.  

Kaks niinimetatud lapsstaari saavad omavahel ka väga hästi läbi.

"Oliver on ise väga õnnelik ja lihtsalt nad kohe klapivad. Loodame, et saab üks väga tore üritus olema," ütles Oliveri ema.

Vaata "Reporteri" videot SIIT!