Tartu legendaarne DJ Ervin HuntVideo: Martin Ahven
Inimesed
27. juuni 2017, 17:52

"Eesti selgeltnägijate tuleproov" alustab!

VIDEO | Tartu legendaarne DJ Ervin Hurt: siin läheb veel tuliseks võitluseks! (13)

Eesti menukaim telesaade "Eesti selgeltnägijate tuleproov" alustab peatselt uut hooaega. Täna toimus nõiahakatistele meeleolukas casting, kus käisid oma võimeid proovile panemas teiste seas Prooviabielu-Helen ehk Helen Kõpp, Tartu legendaarne DJ Ervin Hurt ja eelmises tuleproovis kolmandaks jäänud tervendaja Antonina tütar Ester. 

Ervin, kuidas sai Tartu kuumimast DJ-st järsku tervendaja-selgeltnägija?

Ka diskori töö, mida tegin aastaid on väga energeetiline. On ju DJ-sid, kes ei suuda rahvaga midagi teha, aga on ka neid kes võivad mägesid liiguatada. Minu jaoks aga said mingid asjad ja ajad ümber ja avanesid uued uksed ning siin ma nüüd olengi "Selgeltnägijate tuleproovis".

Kuidas saadakse üleöö selgeltnägijaks?

Need märgid, et võin olla selgeltnägija, hakkasid mul pihta juba viieselt. Viimasel ajal aga olen siiski tegelenud rohkem inimeste terviseprobleemidega. Aga pisut hirmutav on viimasel ajal ka see, et näen ja tajun mingeid asju ette.  

Eks ma tulin ka täna siia sellepärast, et end proovile panna. Olen selle asjaga veel poolel teel. Tuleb kasvada ja areneda ja see on uus kogemus minu jaoks.

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" casting Foto: Martin Ahven

  

Palju sa selgeltnägemisega raha teenid?

Olen alati öelnud, et see on iga inimese enda asi, kas ta annab mulle kümme muna või mitte. Nii nagu annad, nii ka saad. Raha on musta energia allikas tegelikult. Mina ei usu, et keegi tegeleb selgeltnägemisega ainult raha pärast. Aga kui teed kellegi energeetilise ukse lahti, siis tuleb osata see hiljem ka kinni panna. Kui ust kinni ei pane, siis inimene jääbki tühjaks jooksma.  

Kas ühel päeval, kui sa oled sellest selgeltnägemisest tüdinenud, kas siis on võimalik see uks oma elus ka uuesti kinni panna?

Mul on õnneks säilinud võime vahel uks kinni lüüa, kuna mõnikord on energia voolamine minu seest välja liiga suur. 

Milliseid abimehi selgeltnägemisel kasutad?

Mulle meeldivad väga kristallid. Mul on täna siin casting´ul ka päris mitu asja kaasas. Üks on Tiibeti helisevad kausid, mis annavad edasi väga hästi signaale. 

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" casting Foto: Martin Ahven

Kas jõuad kümne sekka, kes pääsevad saatesse?

No nüüd on ennustamine! Ma tajun täna siin väga tugevaid tegijaid ja võitlus tuleb armutu. Aga millegipärast ma näen ennast nende kümne seas. 

Vaata videot!