Kalvi-KalleFoto: kuvatõmmis videost
Tele
27. juuni 2017, 16:12

TV3 VIDEO | Kalvi-Kalle Heleni nõiasaates osalemisest: ma ise soovitasin tal sinna minna! (8)

Täna lahvatas uudispomm: “Prooviabielu” staar Helen Kõpp on taas teleekraanile naasmas, seekord saates “Eesti selgeltnägijate tuleproov”. Neiu kallim Kalvi-Kalle suhtub neiu otsusesse saates osaleda temale iseloomuliku stoilise rahuga. 

“Ma ise soovitasin talle sinna minna. Ta ju tegeleb selle asjaga, las paneb oma võimed siis proovile,” rääkis Kalvi-Kalle TV3 uudistele. 

Kalvi-Kalle sõnul Helen veel isiklikult kedagi oma nõiavõimetega aidanud ei ole, kuid klientidest nad ära ei ütleks. “Kes tahab ja tegelik huvi on, siis tulgu ja võtku ühendust,” ütles Kalvi-Kalle.

Muuhulgas tunnistab mees, et Helen on ka temale ennustanud. “Kolm põhiasja: alguses on raske, pärast on kerge ja lõpus on rikkus,” paljastas Kalvi-Kalle Heleni tarkuseterad. Lisaks ütleb Kalvi-Kalle, et Heleni ekstrasensitiivsed võimed teevad tema elu lihtsamaks, kuna neiu pidavat alati teadma, kui tal mõni lollus või koerustükk mõtteis on.

Noormees usub, et Helenil läheb nõiasaates suurepäraselt ning ennustab, et neiu jõuab vähemalt esikümnesse. 

Kusjuures ei jää teleekraanilt kõrvale ka Kalvi-Kalle ise. Noormehe sõnul näeb teda televiisoris juba sel pühapäeval, Kanal 2 saates, mille nime ta aga ise ei mäleta. 

Inimestele, kes arvavad, et nõiad ja ekstrasensitiivid on lihtsalt soolapuhujad ja valetajad, ütleb Kalvi-Kalle: “Ilmselt on nendel elus ikka väga palju puudu jäänud, et niimoodi teiste inimeste kallal, kellel on sellised võimed, lihtsalt hakata ülbitsema.”