Intervjuu Prooviabielu-Heleniga tegi Anu Saagim
Inimesed
27. juuni 2017, 16:18

VIDEO | Urmas Eero Liiv "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uuest hooajast: me ei uskunud, et teeme seda korra veel! (22)

Palju õnne Urmas Eero Liiv, nõidade võidusõit sai taas avapaugu ehk siis "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uus hooaeg jõuab TV3 ekraanile juba sügisel.

Urmas Eero: ausalt öeldes ma poleks mitte kunagi uskunud, et me teeme seda korra veel Eestis. Miks? Sest Eesti on väike. Aga järsku tuli huvilisi nii palju, et midagi ei jäänud üle, kui uus saade teha. Miks me peaks käe ette panema? Meie otsime ju imesid! 

Eesti Selgeltnägijate Tuleproovi casting Tags: Eesti Selgeltnägijate Tuleproov, Mustpeade maja, katsed Foto: Martin Ahven

Tõepoolest, "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" casting on kohale toonud väga palju osalemissooviga nõidasid-selgeltnägijad. Kohal on isegi Prooviabielu-Helen, teise hooaja võitnud tervendaja Antonina tütar Ester, Tartu legendaarne DJ Ervin Hurt, jpt. 

Urmas Eero: kas teadsite, et Prooviabielu-Helen on suur kaardipanija, aga see tuli hoopis hiljem välja? Ja nüüd ta tuligi ennast proovile panema. 

Sina ikkagi kutsusid ta saatesse?

Jah, loomulikult! Kui tuli välja, et ta on maagiliste võimetega supertüdruk, siis tegin isiklikult talle ettepaneku. Samas ütles Helen, et ta on juba ka ise ammu tahtnud selles saates osaleda, aga pole julgenud. Mina ütlesin, et ära karda. 

Kallis Urmas Eero, tahad ma olen selgeltnägija? Ennustan, et Helen jõuab igatahes kümne valitu hulka ja saatesse, sest ta on nii värvikas persoon.

No kuule, see oleks küll puhas korruptsioon! Vaatame ikka kuidas tal täna katsed lähevad. Üks asi on kaarte panna ja teine asi on valikuvoorus ülesandeid lahendada. 

Palun räägi pisut lähemalt castingust ja esimesest valikuvoorust. 

Päris kõike ma paljastada ei saa kahjuks, aga casting algab väga tavaliselt. Meil on kolm lihtsat ülesannet. Üks klassikaline ülesanne, a là kes on seina taga, aga ka üks üllatusülesanne, mis on seekord täiesti tavatu. Samuti on ka kolmas ülesanne, mis on seekord seotud personaalselt selgeltnägija Ilona Kaldrega. Tegelikult pole ka taolist ülesannet varem olnud. 

Kes on läbi aegade olnud sinu lemmiknõid?

Pean hästi tugevateks tegijateks kahte naist: eelmisest aastast Jelenat ja kunagistest kaugetest aegadest üht vene vanamutti Vashtarat. Viimane kukkus küll saatest välja, aga ta oli imeline!

Millal saade eetrisse jõuab? 

Pole palju kannatada, vaid mõni kuu.