Miss Bikini 2017 valimised Tallinna Raekoja platsil
Inimesed
26. juuni 2017, 15:14

PILDID JA VIDEO | Silmipimestav ilu Tallinnas, selgitati välja kõige täiuslikuma figuuriga Miss Bikini 2017! (5)

22. juunil toimus Linnahalli esisel platsil Eesti iluduskuninganna ja Eesti missis Estonia 2017 suurejooneline finaal. Samas peeti maha ka seksikas bikiini-show, mille käigus valiti välja Miss Bikini 2017, kelleks osutus KRISTIINA KRAUSE. 
Miss Bikini 2017 valimised Tallinna Raekoja platsil

Sixtina Tantsu- ja Modellikool eesotsas Tiina Jantsoniga korraldab Eestis iludusvõistlusi juba aastast 1990. Miss Modelli tiitlit antigi seekord välja juba 27. aastat järjest. Huvitava ja dünaamilise etenduse lavastas Tiina Jantsoni tantsijast poeg Eghert-Sören Nõmm.

Võistluse tutvustav voor oli suvekleitides ja selle võitjad said nii Miss Suvi kui ka Missis Šarm tiitlid. Spordivoorus demonstreeriti Bellissima imeilusaid ja mugavaid spordirõivaid ning eritiitel jagati nii missi kui ka missise kategoorias.

Imekaunites Tatjana Tridvornova tehtud lillebikiinides selgitati välja kõige täiuslikuma figuuriga võistleja, kellele omistati Miss Bikini 2017 tiitel.

Talendivoor selgitas välja Miss ja Missis Graatsia ja parim sai Miss Talendi tiitli omanikuks. Õhtukleidi voor selgitas välja Miss Modelli tiitlikandja. Eelnevate TaTa Fotostuudio fotosessioonide tulemusena selgusid nii Miss kui ka Missis Foto. 

Miss Bikini 2017 valimised Tallinna Raekoja platsil

Eesti Iluduskuninganna võistluse parimad olid:

VIKTORIA SKLJAROVA Miss Suvi
ANNA POLISTSUK    Miss Graatsia
JULIA ALEXANDRA KROHN  Miss Bellissima ja Miss Tradehouse
KRISTIINA KRAUSE  Miss Bikini
ARINA BOBTŠINSKAJA Miss Talent
ANŽELA KOTELEVSKI  Miss Modell
ANNIKA PAAS  Miss Foto

Vaata pilte ja videot!