NAASEVAD KINOLINALE: Kas Genka (vasakult), Mait Malmsteni ja Ago Andersoni kehastatud kolm sõpra seiklevad Eesti kinoekraanidel ka „Klassikokkutuleku“ kolmandas osas, selgub selle põhjal, kuidas teisel filmil lähebFoto: Taska Film
Film
26. juuni 2017, 15:17

Kuupäev paigas! „Klassikokkutuleku“ teine osa ei jää viimaseks? (9)

Sel ajal kui fännid on koondanud oma tähelepanu menuka komöödiafilmi „Klassikokkutulek“ teise osa ootamisele, on juba paika pandud ka kolmanda filmi linastumise aeg – 2019. aasta veebruar.

Järgmise aasta 16. veebruar on huumorisõprade jaoks ilus päev. Kui Taani algstsenaariumiga menufilmi järg linastub Eestis tuleval aastal, siis originaalfilmisarja „Klassefesten“ teist osa saab vaadata juba 2014. aastast.

Seal seisavad kolm klassikokkutulekult naasnud sõpra ühtaegu silmitsi nii pulma kui ka matusega. Sellele viitab ka teise jao alapealkiri „Pulmad ja matused“.

Mis on teoksil kolmandas osas, seda lavastaja René Vilbre ja produtsent Kristian Taska veel ei avalda.

René Vilbre Foto: Tiina Kõrtsini

„Ma ei mõtle selle peale, tegelen hetkel teise osaga. Usun, et kolmas on paika pandud igaks juhuks, aga eks see sõltu teise osa edust,“ lausus Vilbre Õhtulehele.

Produtsent Kristian Taska jäi samuti napisõnaliseks. „Kui asi on hea, siis tuleb teha 10 või 100 osa,“ vihjas temagi sellele, et järgnevate osade väljatulek sõltub teise osa edust.

Kristian Taska Foto: Tiina Kõrtsini

Filmilevituse pealiku Siim Rohtla sõnul on kuupäev kalendris kirjas, aga töö kolmanda filmi kallal pole veel lahti läinud. Teise osa võtted algavad sel suvel.