Missis World Estonia 2017 tiitli noppis TRIINU AKIMSEU, endine Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu. Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
26. juuni 2017, 13:21

Kas sa Printsessi-Triinut veel mäletad? Näitsik noppis missis World Estonia 2017 tiitli (1)

Vahetult enne jaanipäeva toimus Eesti iluduskuninganna ja Eesti missis Estonia 2017 suurejooneline finaal, kus auväärse Missis World Estonia 2017 tiitli noppis TRIINU AKIMSEU, endine Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu. 

Triinu on osalenud mitmel iludusvõistlusel ka varasematel aastatel ning tuntud isegi mitmest tõsieluseriaalist. Tuntuim neist ilmselt "Unistuste printsess", kust pälvis ka hüüdnime Printsessi-Triinu.

Printsessi-Triinu parimaks sõbrannaks oli kurikuulus blondiin Tõehetke-Lilit. Vaata videot!

Tänaseks on temast saanud tõeline maailmakodanik, kes ametlikult elab veel Washingtonis, aga peagi asub elu nautima paariks aastaks Jaapanisse.
Triinu on viis aastat olnud abielus mehega, kes on pärit Hawailt. Mehe töö Pentagonis viibki neid ikka ja jälle elama paljudesse põnevatesse maadesse.

Triinu suureks hobiks on fotograafia. Tihtipeale on ta ka nõutud modell moeetendustel.  Missis World Estonia 2017 tiitlit vastu võttes ütles Triinu, et temas on peidus parandamisvõime ja suur inimarmastus, mis on ühendatud kaastundliku loomusega. Tal on suur soov teisi õpetada ja jagada oma ideesid. Tõerääkijana on ta enda sõnul vahel ka karmi tõe väljaütleja.

Triinu on muuseas poseerinud alasti Eesti Playboy ajakirjas, pürginud "Reporteri" ilmatüdrukuks ja töötanud ka Hiinas Macau Playboy klubis. 

Saatest "Unistuste printsess" kümme aastat tagasi komeedina taevasse lennanud Triinu pakkus oma meessuhetega meediale huvi aastaid. Olgugi et Triinu jahtis saates miljonär Robert de Silvestri aka Unistuste-Roberto südant, oli tal endal juba viis aastat kallim olnud. Kui Triinust ilmus esimene artikkel seltskonnaveergudel, oli tema peig Magnus USAs.

"Ta luges seda internetist ja oli šokis. Ta küsis kohe, kas ma valetasin talle saate formaadi kohta ja kas ma läksin sinna tõesti endale uut meest otsima. Saime õnneks asjad selgeks räägitud," õhkas Triinu toona Kroonikas.

Veel pajatas Triinu lahkelt seltskonnaveergudel, et kui keegi talle abieluettepaneku teeks, võtaks see ta jalust nõrgaks.

"No ta siin hiljuti ütles, et tal on plaanis küll, et oleme ju ikkagi viis aastat koos olnud, aga ei, aitäh, mina veel abielluda küll ei taha! See on nagu halb needus – siis läheb kohe jamaks ära ja inimesed lähevad lahku," vastas ta küsimusele, kas tema kallim Magnus polegi veel sõrmust sõrme libistanud.

Kuu aega hiljem nähti aga Triinut Hollywoodis pidutsemas limusiiniärimees Markus Tamme seltsis ning kulutulena levis uudis, et Triinu teeb oma armastatule jälle sarvi. 

"Lihtsalt rääkisime juttu. Tehti aga klõps ära ja – olemas!" kurtis Triinu ajakirjanikule ja ütles, et tema ja Markuse vahel polevat midagi erilist. Naine leidis, et pole mõtet teha numbrit tuttavate-sõprade familiaarse käitumise ilmingutest, nagu näiteks tervitusmusid. "Täiesti tavaline asi." Triinu osales muuseas koos Tõehetke-Lilitiga ka limusiiniärimehe firma erootilises reklaamklipis. 

2010. aastal tuli Triinu ellu aga hoopis uus mees – rulluisutaja Kert Keskpaik. "Sain Kerdiga tuttavaks Venuses, kus ta mind tantsima kutsus," rääkis Triinu lahkelt.

Sama aasta lõpus rändas näitsik aga juba mööda maailma ringi ning tema südame oli taas hõivanud uus vastassooesindaja. Triinu rääkis detsembris 2010, et on parasjagu Filipiinidel. "Tulin nii reisima kui ka oma kutile külla. Käisin Hongkongis, Macaus ja nüüd olen kuu veetnud Filipiinidel."

Triinu pani oma unistuste mehega, kelleks osutus Pentagonis töötav ja mööda maailma ringi reisiv varakas mees, leivad ühte kappi aastal 2012. Mees on pärit Hawailt ja koos ollakse tänaseni. 

Missis World Estonia 2017 tiitli noppis TRIINU AKIMSEU, endine Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu ja ürituse korraldaja Tiina Jantson Foto: Viktor Burkivski

Kuna Triinu viibib hetkel kodumaal ja aega käes laialt, siis otsustas ta oma võlud proovile panna ka missimamma Tiina Jantsoni poolt korraldatud iludusvõistlustel.