Eesti Iluduskuninganna ja Eesti Missis Estonia finaal 2017Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
26. juuni 2017, 12:32

PILDID ja VIDEO | Eesti iluduskuninganna ja Eesti missis Estonia 2017 suurejooneline finaal (2)

Pööripäeva paiku toimus Tallinna Linnahalli esisel platsil Eesti iluduskuninganna ja Eesti missis Estonia 2017 suurejooneline finaal.

Sixtina tantsu- ja modellikool eesotsas Tiina Jantsoniga korraldab Eestis iludusvõistlusi juba aastast 1990. Miss Modelli tiitlit antigi seekord välja juba 27. aastat järjest ja Eesti missis Estonia võistlus tähistas juba oma 25 aasta juubelit.

Mitmete eelvõistluste käigus valiti välja tänavused finalistid, kes kõik juba ka kindlatele tiitlitele võistlesid.

21. juuni õhtul oli ainult žüriile mõeldud võistluse peaproov, mis toimus Kinkston Kingi agentuuri Nõmme residentsis. Huvitava ja dünaamilise etenduse lavastas Eghert-Sören Nõmm ja selle käigus sai žürii hea ülevaate iga võistleja parimatest omadustest.

Võistluse tutvustav voor oli suvekleitides ja selle võitjad said nii Miss Suvi kui ka Missis Šarmi tiitlid. Spordivoorus demonstreeriti Bellissima imeilusaid ja mugavaid spordirõivaid ning eritiitel jagati nii missi kui ka missise kategoorias.

Imekaunites Tatjana Tridvornova tehtud lillebikiinides selgitati välja kõige täiuslikuma figuuriga võistleja, kellele omistati Miss Bikini tiitel. Talendivoor selgitas välja Miss ja Missis Graatsia ja parim sai Miss Talendi tiitli omanikuks.

Õhtukleidi voor selgitas välja Miss Modelli tiitlikandja. Eelnevate TaTa Fotostuudio fotosessioonide tulemusena selgusid nii Miss kui ka Missis Foto.

Suures finaalis jäigi žüriil välja selgitada seega tiitlivõitjad. Võistlusvoorude vahele esinesid Sixtina ja SirN tantsutrupid Eghert-Sören Nõmme juhendamisel.



Eesti Iluduskuninganna võistluse parimad olid:

VIKTORIA SKLJAROVA Miss Suvi
ANNA POLISTSUK    Miss Graatsia
JULIA ALEXANDRA KROHN  Miss Bellissima ja Miss Tradehouse
KRISTIINA KRAUSE  Miss Bikini
ARINA BOBTŠINSKAJA Miss Talent
ANŽELA KOTELEVSKI  Miss Modell
ANNIKA PAAS  Miss Foto

Miss Globe Estonia 2017 tiitlivõitjaks osutus ANŽELA KOTELEVSKI

Sel aastal on Anžela juba võitnud ühe iluduskonkursi ja talle omistati Miss Kevade auväärne tiitel. Anžela on enda sõnul valmis nii kasvuks, kui ka suurteks elumuutuseks. Ta on maailmaparandaja, kes elab läbi oma südame. Omab kõrgemat visiooni, kuid ei ole alati valmis seda jagama.

Eesti Iluduskuninganna ja Eesti Missis Estonia finaal 2017 Foto: Viktor Burkivski

Eesti iluduskuninganna 2017 võitja on JULIA ALEXANDRA KROHN

Ta on sündinud ja lapsepõlve veetnud Lõuna- Aafrika Vabariigis, sest sealt on pärit ka tema isa. Julia võitis seal isegi kolmanda koha riiklikul klaverimängijate konkursil ning tänaseni on klaver lahutamatu osa tema elust. Eestisse kolisid nad perega ema juurte juurde tagasi, kui Julia Alexandra läks kaheksandasse klassi, rääkimata siis veel sõnagi eesti keelt. Täna räägib tüdruk puhtalt eesti keelt.

Tütarlapse suureks kireks on ka tantsimine, mida ta on harrastanud juba 17 aastat. Koos TTÜ tantsutüdrukutega on ta saavutanud korduvalt nii Eesti meistritiitli, kui ka Balti meistritiitli. Julia Alexandra on tundlik ja romantiline. Mõjub teistele tervendavalt ja lootustandvalt.

Eesti Missis Estonia parimad olid:

TRIINU AKIMSEU Missis Šarm
ELERY ARTUS Missis Foto
VIKTORIA BORGMANN Missis Graatsia
SILJE SOIDIK Missis Bellissima

Eesti Iluduskuninganna ja Eesti Missis Estonia finaal 2017  - Missis World Estonia 2017 tiitli võitis TRIINU AKIMSEU aka Printsessi-Triinu (keskel) Foto: Viktor Burkivski



Missis World Estonia 2017 tiitli võitis TRIINU AKIMSEU aka Printsessi-Triinu

Triinu on osalenud mitmel iludusvõistlusel ka varasematel aastatel ning tuntud isegi mitmest tõsieluseriaalist. Tuntuim neist ilmselt "Unistuste printsess", kust pälvis ka hüüdnime Printsessi-Triinu.

Tänaseks on temast saanud tõeline maailmakodanik, kes ametlikult elab veel Washingtonis, aga peagi asub elama paariks aastaks Jaapanisse.
Triinu on viis aastat olnud abielus mehega, kes on pärit Hawaiilt. Mehe töö Pentagonis viibki neid ikka ja jälle elama teistesse maadesse.

Triinu suureks hobiks on fotograafia. Tihtipeale on ta ka nõutud modell moeetendustel.  Ise ütleb Triinu, et temas on peidus parandamisvõime ja suur inimarmastus, mis on ühendatud kaastundliku loomusega. Tal on suur soov teisi õpetada ja jagada oma ideesid. Tõerääkijana on ta vahel ka karmi tõe väljaütleja.



Eesti Iluduskuninganna ja Eesti Missis Estonia finaal 2017 - Eesti Missis Estonia 2017 tiitli võitis VIKTORIA BORGMANN Foto: Viktor Burkivski

Eesti Missis Estonia 2017 tiitli võitis VIKTORIA BORGMANN

Viktoria on olnud näitleja, tantsija ja modell kogu oma teadliku elu. Ta pidas edukat tantsuagentuuri Vikymodels, kus oli ise treeneriks. Ta on tantsinud palju ka välismaal oma show-programmidega. Praeguseks on tema südame aga vallutanud täielikult Ladina-Ameerika tantsude rütmid ning selles tantsukategoorias osaleb tüdruk tihti ka erinevatel rahvusvahelistel võistlustel.

Ennast iseloomustab näitsik, kui loomult alati säravat, rõõmsameelset, väga kohusetundlikku, aktiivset ja abivalmis inimest. Viktoria on juba 20 aastat abielus ja tal on imevahva väike poeg.

Kingitusi jätkus ohtralt kõigile finalistidele:

Firma BELLISSIMA Eesti esindus tegi kingituseks bikiinid, spordiriided ja terve kotitäie igapäevaseid tooteid.

SANGLA JUVEELISALONG kinkis väärtuslikke ehted kõigile.

Firma TRADEHOUSE kandis hoolt kaunitaride juuste ilu eest.

Firma KINKSTON KINGIAGENTUUR aitas kõigil kodusesse interjööri meeleolukat hubasust luua.

JFK Showbusines poolt "We Love the 90s" festivali piletid kõigile osavõtjatele ja ka žüriile nende raskete otsuste tegemise eest.

Kosmeetikafirma BLESSIX toodab Eestis kullaga rikastatud näokreeme. See firma hoolitses osavõtjate näo igapäevahoolduse eest.

Miss ja Missis Bellissima said veebipoe Sukamaailm.ee 100 eurose kinkekaardi.

Eesti Iluduskuninganna ja Missis Estonia said samuti Bellissima kinkekaardi.

Võitjaid ootavad ees juba varsti aga mitmed suured rahvusvahelised iludusvõistlused.

Vaata pilte!