Johnny Depp GlastonburysFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
23. juuni 2017, 16:57

"Millal viimati mõrvas näitleja presidendi?" küsis Depp ja publik hullus

JULM HUUMOR! Johnny Depp viskas Donald Trumpi tapmise üle nalja (29)

Eile astus näitleja Johnny Depp üles Suurbritannia filmiüritusel, kus ta vaid paarikümne sekundiga publiku poolehoiu võitis. "Millal viimati mõrvas näitleja presidendi?" küsis Depp ja publik hullus.

Glastonbury välikino üritusel Cineramageddon võeti legendaarne näitleja vastu nagu rokkstaar suure aplausi ja kilgete saatel. Depp nautis tähelepanu, suitsetas sigarit ja poosetas uhkelt Cadillacil.

Viimaks astus mees ka lavale, kus tutvustas oma 2004. aasta filmi "Vabamõtleja" (ingl k. "The Libertine").  Ent oma ettekannet ligi 1500 inimese ees alustas ta hoopis jutuga USA presidendist Donald Trumpist.

"Kas te saate ta siia tuua?" küsis näiteja publikult, mille peale kostus rahva seast selge "Ei".

"Te saite must valesti aru. Ma arvan, et ta vajab abi. On palju imelisi pimedaid-pimedaid kohti, kuhu ta minna võiks," ütles Depp ja teenis välja publiku aplausi.

"See on lihtsalt küsimus – ma ei vihja millelegi; muide, see on homme meedias. See saab õudne olema, aga mulle meeldib, et te olete osa sellest, – millal viimati mõrvas näitleja presidendi?"

Depp vihjas aastale 1865, mil John Wilkes Booth tappis Abraham Lincolni. 

"Ma tahan täpsustada, ma ei ole näitleja. Mu töö on valetamine. Kuigi see on kestnud juba kaua ja võib-olla oleks aeg," sõnas Depp.