Pühajärve Jaanitule möllFoto: Martin Dremljuga
Galeriid
23. juuni 2017, 13:51

Leia end ja sõpru üles fotodelt! 

SUUR MEELEOLUKAS GALERII: Pühajärve Jaanitule esimene päev pani tuhanded peokülalised ühiselt tantsima (12)

11. Pühajärve Jaanituli meelitas Otepääle tuhandeid pidulisi, kes parimate Eesti artistide saatel festivali esimest päeva nautida said.

Pühajärve Jaanitule esimesel päeval astusid pealaval üles Liis Lemsalu, Traffic, Smilers, Ott Lepland, Koit Toome ja Netsky. Rannalaval andsid peolistele hoogu Reket, Tommy Cash, Whogaux & Karl-Kristjan ja Maian ning Alex Mattson Soomest.

Pühajärve Jaanitule möll Foto: Martin Dremljuga

Pühajärve Jaanituli läheb tänasel jaanilaupäeval hoogsalt edasi. Publiku ette astuvad taas parimad artistid Eestist ja välismaalt. Pealava avab kell 17.30 armastatud ansambel 2 Quick Start. Lisaks astuvad Eesti artistidest pealaval üles The Sun, Shanon, Karl-Erik Taukar, Terminaator. Õhtu peaesinejateks on The Rasmus ja Tungevaag & Raaban. Rannalaval hoiavad tuju üleval Beyond Beyond, Merlyn Uusküla, DJ Andres Puusepp, DJ Andres Aljaste ja DJ Keven K.

Pühajärve Jaanitule möll Foto: Martin Dremljuga

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on Pühajärvel võimalik end ka füüsiliselt proovile panna. Üles on seatud atraktsioonid, hulljulgemad saavad tunda gravitatsioonivõlusid benji-hüppeid tehes ning kindlasti ei puudu programmist traditsioonilised jaanipäevamängud.