Kristi ja AleksandrVideo: Teet Malsroos
Tele
22. juuni 2017, 17:09

ÕHTULEHE VIDEO | "Naabrist parem" kristlased Kristi ja Aleksandr jäid korteriga rahule: me ei pannud sinna laminaati ega mingeid sünteetilisi asju!

"Veel ei saa vist aru, kui kahju on. Ilmselt see jõuab homme kohale," ütles Kristi pärast seda, kui selgus, et nende pere superfinaali edasi ei pääsenud ning saate võit nende perele osaks ei saa.

"Noh, kaotasime…," muigas Aleksandr.

“Me saime juba teada, et häälte põhjal me olime teised, aga kuna siin mängus on rosetid tähtsad, siis saidki Egle ja Rasmus edasi. Öeldi, et meie olime tegelikult teised. Vot nii," oli Kristi siiski positiivne.

Kui saaks aega tagasi kerida ja midagi muuta, võtaks perekond puhkust, et saaks pühendada kogu aeg korteri tegemisse, tunnistab Kristi.

"Oleks võinud võtta puhkust, et saaks korralikult asju teha ja kindlasti abilisi rohkem, kuna me võtsime sellise raske stiili ikkagi, mööbli restaureerimine võtab hästi palju aega ja me jäime sellega päris palju teistest maha. Abilisi võtaks rohkem kindlasti, soovitus järgmise aasta osalejatele!" naerab Kristi.

Korter tuli Meikaritel lõpuks välja väga ilus ning Kristi on rahul, et enda stiilile jäädi lõpuni kindlaks. 

"Meil on väga hea meel, et me ikkagi ajasime seda jonni, panime tammeparketi ja panime ta nagu keerulisemalt," sõnas ta. "Me ei läinud sinna panema laminaati ja ostma lihtsalt mingeid sünteetilisi asju. See oli meie idee ja me oleme rahul!"

Mis on kõige positiivsem mälestus, mille Meikarid saatest kaasa võtavad ja mis pere nüüd ette kavatseb võtta, vaata videost!