Ida Isabel ja Rein-ErikVideo: Teet Malsroos
Tele
22. juuni 2017, 16:53

ÕHTULEHE VIDEO | "Naabrist parem" pesamunad Ida Isabel ja Rein-Erik: "Meie jaoks on võit see, et kodu on valmis ja varsti saab ehk oma koju sisse kolida igal juhul!" (3)

Eile õhtul oli eetris "Naabrist parema" finaalsaade, mille võitjateks kuulutati Jana ja Siim-Sten. Saate pesamunad, Rein- Erik ja Ida Isabel jäid küll saate võidust ilma, kuid plaan on noortel unistuste kodu osta ikkagi.

"Natuke on ikka kahju, aga samas oli see päris ootuspärane. Meie jaoks on võit see, et kodu on valmis ja varsti saab ehk oma koju sisse kolida igal juhul," oli Ida Isabel kindel.

"Väga üllatust siin ei tekkinud, et me ei võitnud. Aga pole hullu,” ütles Rein-Erik, lisades, et nad ei lootnudki võitu, kuna neil ei olnud sotsiaalmeedias piisavalt fänne.

Taganatjärele tunnistavad noored, et enne saadet oleks võinud teha veidi rohkem eeltööd ehituse poole pealt, kuid siiski korteris nad mitte midagi ümber teha ei tahaks. 

Noorte sõnul hakatakse nüüd tegema kõvasti tööd, et saaks korteri, mille kallal kümme nädalat vaeva nähti, välja osta. 

Kuid miks sooviti võitu Janale ja Siim-Stenile, kuigi finaali said ju ka saate alguses nende suurteks sõpradeks saanud Egle ja Rasmus, vaata videost!