Uku Suviste ja Paljas Porgand lendasid jaaniajaks Kreetale seiklema
Inimesed
22. juuni 2017, 13:25

Uku Suviste ja Paljas Porgand lendasid jaaniajaks Kreetale seiklema (12)

Populaarne muusik Uku Suviste ja tuntud elustiiliblogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand lendasid kolmapäeval imelist Kreeta saart avastama. Paariga liitus ka reisikorraldaja maskott NovaStar.

Uku sõnul on pärast kiiret ja tempokat argielu mõnus üks pikem välisreis ette võtta ja minna avastama Kreeka populaarseimat saart. „Kreeta on üks nendest paikadest, mida korduvalt külastada, sest saarel on alati midagi uut pakkuda. Kuna esimest korda oli mu külastuse põhirõhk tennise treeninglaagril, siis see kord on soov pigem saart ennast avastada,“ sõnas Uku.

„Pärast pöörast rapsimist, otsustasime Ukuga minna Eesti segase jaaniilma eest meie esimesele ühisreisile!“ rõõmustas Merilin Taimre, kes on avalikkusele rohkem tuntud nimega Paljas Porgand.

Merilini sõnul ei ole tegemist tavapärase nädalase hotellipuhkusega, vaid kaheksa päeva jooksul seigeldakse mööda Kreetat ning peatutakse pikemalt kolmes eri kuurordis – Eloundas, Hersonissoses ja Rethymnos.

„Kavatseme võimalikult palju avastada, filmida ja pildistada, et kõike teilegi edastada. Võtame kaasa oma kaamerad ja drooni ning kindlasti jagame oma elamusi Instagramis, Facebookis ja hiljem ka Merilini blogis. Pärast reisi teeme ka pikema reisivideo,“ mainis Uku.

„Selleks reisiks pidime valmistuma veidi põhjalikumalt. Kavas on külastada mitmeid vaatamisväärsusi ja ekskursioone ning lahutada meelt saare populaarseimas veepargis WaterCity. Novatours oli reisikorraldusel suureks abiks!“ nentis Uku.  

Kreeta saar asub Egeuse mere lõunaosas kolme maailmajao – Euroopa, Aasia ja Aafrika – kaubateede ristumiskohas. Saare suurus on 8336 km² ja rannajoone pikkus on 1046 km. Saar on pikliku kujuga, pikkuseks idast läände on 260 km. Kreeta on Kreeka suurim saar ning Sitsiilia, Sardiinia, Korsika ja Küprose järel Vahemere suuruselt viies saar.

Elounda on üks suuremaid turismikeskusi Ida-Kreetal. Kunagisse kalurikülla, praegusesse kuurortlinna  viib piltilus tee mööda Kreeta põhjarannikut. Seal asub ka luksuslik viietärnihotell Blue Palace A Luxury Collection Resort & SPA, milles meie staarid ka peatuvad.

Saare põhjaranniku keskosas asuvat Hersonissost peetakse Kreeta kõige kosmopliitsemaks kuurordiks. Selles kuurordis peatuvad Uku, Merilin ja NovaStari hubases viietärnihotellis Aldemar Royal Mare.

Kreeta lääneosas asuv Rethymno ahvatleb hästisäilinud Veneetsia arhitektuuri ja idamaise ajaloopärandiga. Piirkonna kaunimad kohad on Rimondi purskkaev ja kaitserajatis Paleokastrose mäel, kust avaneb imeline vaade linnale. Reisiseltskond peatub selle piirkonna ühes populaarsemas viietärnihotellis Grecotel White Palace Luxury Resort.

 

A post shared by UKU SUVISTE (@ukusuviste) on