Kim Kardashian ja Kanye WestFoto: © Eduardo Munoz / Reuters
Inimesed
22. juuni 2017, 10:07

Kim ja Kanye palkasid surrogaadi endale kolmandat last sünnitama (1)

Westide pere plaanib laienemist!

Ajakirja People allikas kinnitab, et Kim Kardashian ja Kanye West on palganud surrogaatema, kes neile kolmanda lapse sünnitaks. Kim on oma pere tõsielusarjas “Keeping Up with the Kardashians” ammuilma rääkinud, et tahab veel üht last. Oktoobrikuine relvastatud rööv Pariisis süvendas beebiisu veelgi.

Loomulikul moel lapsesaamiseks on Kimil risk väga suur – esimese raseduse ajal diagnoositi tal placenta accreta ehk sissekasvanud platsenta – ohtlik seisund, mille puhul platsenta veresooned ja teised osad kasvavad liiga sügavalt emakaseina sisse. Pärast sünnitust ei välju platsenta tavalisel moel ning võib põhjustada tõsist verekaotust.

“Mu arst pidi terve oma käsivarre minu sisse torkama ja platsenta käega lahti tõmbama, kraapides seda küüntega mu emaka küljest lahti. Kui jälk ja valus!” kirjutas Kardashian West esiklapse tütar Northi sündimise järel oma blogis.

Kuulsa paari poeg Saint on poolteiseaastane. “Ma ei saa enam lapsi kanda ... Midagi hullemat pole olemas,” pihtis Kim lähedasele sõbrale Jonathan Chebanile.