Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg
Inimesed
21. juuni 2017, 16:22

Juba homme! Eesti iluduskuninganna ja Eesti missis Estonia 2017 suurejooneline finaal! (20)

Neljapäeval, 22. juunil valitakse koos lilleballiga ka Eesti iluduskuninganna ja Eesti missis Estonia tiitlikandjad. Linnahalli kõrvale on selleks sündmuseks ehitatud ka uhke lava.

SIXTINA Modelli- ja Tantsukool eesotsas Tiina Jantsoniga on korraldanud iludus- ja talendivōistlusi Eestis alates aastast 1990. Juba 27. kord antakse välja miss modelli tiitel. 

Teine kaunis traditsioon on Eesti missis Estonia iludusvōistlus naistele, mis tähistab sel aastal juba oma 25. juubelit. Viimasel aastakümnel ongi mitmed iludusvõistlused koondatud ühise nime alla ja selleks on „Eesti Iluduskuninganna“. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

Tänavused kandidaadid on valitud mitmete teiste iludusvõistluste parimate hulgast ja ka eelneva valikvooru põhjal. Finaali lavale jõuavad vaid need, kes lisaks välisele ilule on ka igakülgselt huvitavad isiksused. Üheaegselt võistlevad justkui emad ja tütred, jäägu aga see esialgu mõistatuseks, kes on need kaunitarid, keda noorematest lahutab lausa 10-20 aastat.Välisel vaatlusel on seda isegi üsna keeruline eristada.

Käidi kontrollimas ka finalistide sisemist ilu „Aura Allure“ keskuses ja uuriti, mida aura värvidel on iga kandidaadi kohta öelda.

Finalistidel on seljataga juba proovid ja pildistamised ning nüüd on Õhtulehe lugejatel võimalus valida publiku lemmiku tiitlikandja! 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

VIKTORIA SKLJAROVA

On osalenud ka eelnevalt mitmel iludus- ja modellivõistlusel.

Aura: Viktoria on tasakaalukas ja siiras, tal on kõrged eesmärgid ja spirituaalsed tunded. Hea psühholoogilise mõistmisega suudab ka teistele pakkuda mõistmist ja turvatunnet. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

TRIINU AKIMSEU

On osalenud mitmel iludusvõistlusel ka varasematel aastatel ning tuntud isegi mitmest tõsieluseriaalist. Tänaseks on temast saanud tõeline maailmakodanik, kes ametlikult elab veel Washingtonis, aga varsti asub elama paariks aastaks Jaapanisse. Triinu suureks hobiks on fotograafia. Tihtipeale on ta ka nõutud modell moeetendustel.

Aura: Triinu aura näitab parandamisvõimet ja inimarmastust, mis on ühendatud kaastundliku loomusega. Tasl on suur soov teisi õpetada ja jagada oma ideesid. Tõerääkija, vahel ka karmi tõe väljaütleja. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

ANNA POLISTSUK

Ta on käinud kolm aastat modellistuudios "Natali Mood", aga selle kõrvalt pidevalt harrastanud ka erinevaid tantsustiile nagu hip-hop ja kõhutants. Ta on korduvalt osalenud erinevatel iludusvõistlustel ja loodab, et ükskord võidab ta nagunii.

Aura: Anna on konkurentsivõimeline ja tahtejõuline. Ta on valmis väljakutseteks, kuid tal on ka hea kujutlusvõime, koos  hingelise mõistmise ja hea intuitsiooniga. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

ELERY ARTUS

Tegutseb ettevõtjana: esindab Eesti Make-Up Studio brändi ning töötab ka kinnisvara maaklerina. On eelnevalt osalenud kunagi Suvemissi valimistel ning tegutsenud Soomes modellinduse alal. Suureks hobiks on meigikunst ja tihtipeale käib soovijatele õpetamas, kuidas ennast kaunimaks jumestada.

Aura: Elery on siiras, avatud ja tal on tugev ühendus loodusega. Tal on sisemine spirituaalsus ja hea sobivus humanitaarseks tegevuseks. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

KRISTIINA KRAUSE

Ta on äärmiselt sportlik, enamiku vabast ajast veedab treenides. Armastab väga tantsida ja on sellega tegelnud peaaegu kogu oma elu, viimased 3 aastat aga TTÜ Tantsutüdrukute ridades. Tegeleb ka intensiivselt kergejõustikuga ning väitlemisega. Armastab keelte õppimist, räägib inglise keelt nagu emakeelt ning on viis aastat õppinud kooli kõrvalt veel iseseisvalt prantsuse, vene ja ka hispaania keelt.

Aura: Kristiina on tõeline päikeselaps. Temast kiirgab positiivsust ja optimismi. Ta on harmooniline ja õnnelik. 

VIKTORIA BORGMANN

On olnud näitleja, tantsija ja modell terve teadliku elu. Pidas edukat tantsuagentuuri „Vikymodels“ ja olnud seal ise ka treeneriks. Tantsinud on palju ka välismaal oma showprogrammidega. Praeguseks on tema südame aga vallutanud täielikult ladina rütmid ning selles tantsukategoorias osaleb tihti erinevatel rahvusvahelistel võistlustel.  

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

JULIA ALEXANRA KROHN

Elas varem Lõuna- Aafrika Vabariigis ja on seal isegi võitnud kolmanda koha riiklikul klaverikonkursil. Klaverit on ta mänginud juba 12 aastat. Lisaks sellele on tema suureks kireks ka tantsimine, mida harrastanud lausa 17 aastat. Talle meeldib ka väga laulda ja matemaatika ülesandeid lahendada. Koos TTÜ tantsutüdrukutega on saavutanud mitu Eesti meistritiitlit ning ka Balti meistri tiitlit. Hiljuti võitsid nad oma grupiga esimese koha Soome lahtistel meistrivõistlustel.

Aura: Alexandra on tundlik ja romantiline. Mõjub teistele tervendavalt ja lootustandvalt. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

ARINA BOBTŠINSKAJA

Huvitub muusikast, laulab, tegeleb spordiga. Lisaks tunneb suurt huvi astroloogia ja psüholoogia vastu. Salakireks on tal aga kulinaaria.

Aura: Arina intellekt vajab pidevalt rakendust, tal on tugev minatunnetus, kuid ka empaatiavõime, neid koos rakendades suudaks ta teha teistele palju head. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

ANŽELA KOTELEVSKI

Sel aastal on Anžela juba võitnud ühe iluduskonkursi ja talle omistati miss Kevade auväärne tiitel.

Aura: Anžela on valmis kasvuks ja muutuseks, maailmaparandaja, kes elab läbi oma südame. Omab kõrgemat visiooni, kuid ei ole alati valmis seda jagama. 

undefined Foto: sergeizjuganov.com

SILJE SOIDIK

On väga kohusetundlik ja positiivne igas situatsioonis. Alati meeldib tal ennast proovile panna ja kindlasti see võistlus ongi ideaalne võimalus selleks.Tema põhiliseks huvialaks on fitness. Teeb trenni kolm kuni neli korda nädalas. Meeldib nautida erinevaid aasiapäraseid toite ja ta on ka suur Moto GP fänn. 

Missis Estonia 2017 Foto: Raimond Rooparg

ANNIKA PAAS

Annika peab oma senise elu suurimaks saavutuseks gümnaasiumi lõpetamist kuldmedaliga. Talle väga meeldivad loomingulised tegevused, nagu käsitöö, luuletamine, kirjutamine. On olnud juba kuus aastat ka edukas rahvusvaheline modell.

Aura: Annika on intelligentne ja särav.  Ta on võimeline töötlema infot kiiresti ja on alati valmis uuteks tutvusteks või tegevusteks. Temas on nii loovust kui seiklusvaimu.
 
Vali oma lemmik! 
Kirjuta tema nimi meie kommentaariumisse!