Foto: instagram.com/brigittesusanne
Inimesed
21. juuni 2017, 15:25

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on kihlatud? (14)

Eile oli näitleja ja raadiohääle Brigitte Susanne hundi elus väga tähtis päev – naine sai Tartu ülikoolis pihku ajakirjanduse ja kommunikatsiooni bakalaureusediplomi. Tundub aga, et üks tähtis sündmus on tema elus veel aset leidnud - Brigitte sõrmes helgib kahtlaselt kihlasõrmuse moodi ehe!

"Ei kinnita ega lükka ka ümber," jääb Brigitte Susanne võimaliku kihluse osas väga salapäraseks. Oma Instagrami lehel on Brigitte avaldanud pildi oma poiss-sõbraga ning Instagrami story's on kaader sõrmusest kirjaga something new ehk "midagi uut".

💍#plepreggers

A post shared by Brigitte Susanne Hunt (@brigittesusanne) on

Muide, 10. juunil postitas Hunt Instagrami pildi, kus ta oli kinni püüdnud pruudikimbu, seega mine tea – ehk võttis peigmees seda saatuse keerdkäiku tõesti kohe väga tõsiselt. 

Brigitte on rääkinud, et kallimaga kohtumine oli saatus. Noormehe number oli tema telefonis aasta aega, kuni Brigitte kord noormehele helistas. Enne veel, kui kohtuti, suheldi umbes nädal aega telefonis ja noormees ei teadnud, milline Hunt väljagi näeb. Nüüd on nad juba aasta aega ühist elu jaganud.