Võidupüha paraad Võrus 2016Foto: Aldo Luud
Tele
21. juuni 2017, 13:22

ERRi pühadekavas: heategevuskontsert, võidupüha paraad, otseülekanded ja "Tervituste õhtu"

ERRi pühadekava on jaanipäevahõnguline ning pühade meeleolukaks veetmiseks on kavas mitu suuremat ülekannet. Näha saab nii heategevuskontserti "Laulud sõdurile" kui ka võidupüha paraadi.   Neljapäeval, 22. juunil, algusega kell 19.00 jõuab ETV ekraanile ülekanne Carolin Illenzeeri Fondi heategevuskontserdilt "Laulud sõdurile". Käes on aeg teha midagi head ning "Laulud sõdurile" on kontsert, kus Carolin Illenzeeri Fondi abil saab lisaks muusikaelamusele aidata ja toetada neid lapsi, kelle vanemad on välismissioonidel hukkunud või raskelt viga saanud.

Kontsert toimub Rakvere Spordihallis ja laval astuvad üles Birgit Sarrap, Elina Born, La La Ladies, Daniel Levi, Kõrsikud, Rolf Roosalu, Jaan Sööt. Muusikuid saadab Eesti Kaitseväe orkester Peeter Saani juhatamisel. Õhtut juhib Üllar Saaremäe. Otseülekande režissöör on Marek Miil, juhtoperaator Raul Priks, produtsent Lii Kuldmäe.

Kontserdi kordus on ETV eetris 23. juunil, kohe pärast võidupüha paraadi, algusega kell 12.05.

Traditsiooniline võidupüha paraad peetakse tänavu Rakveres ning ETV teeb sellest otseülekande reedel, 23. juunil, algusega kell 10.55. Paraadi kommenteerivad Andres Kuusk ja Kaitseliidu kooli pealik Erik Reinhold, reporter on Anna Gavronski. Otseülekande režissöör on Marek Miil, produtsent Lii Kuldmäe. ETV+ eetris kommenteerivad paraadi Artur Zahharov ja Nikolai Loštšin.

Õhtu vältel saavad ka televaatajad oma jaanitervitused ETV ekraanile tuua. Kell 18.40 algab ETVs "Tervituste öö", mis jõuab vaatajateni kolmes jaos: kell 18.40-21, kell 21.50-22.20 ja 23.30-02.37. Sel ajal saab ETV kaudu oma sõbrale jaanipäevatervitust saata. Ühe sõnumi hind on 1.60 eurot. Mõnusat muusikat pakuvad jaaniõhtu jooksul Kihnu Virve, Väikeste Lõõtspillide Ühing, Jaak Joala, Karl Madis jpt.