Anu Saagim
Inimesed
21. juuni 2017, 13:21

"Tere! Teile on Telegram!" | Anu Saagimit ründasid peale esimest saadet reptiilid! (17)

Teine, "Tere! Teile on Telegram!" otsesaade läeb pühade tõttu erandkorras eetrisse juba täna õhtul kell 18 Õhtulehe Facebooki lehel. Seekord uurivad Anu, Hando ja Mariann ühiskonna-uurijalt Saale Karedalt Haabersti hõberemmelda ümber toimuva suurema tähenduse kohta ning ette võetakse ka mõned korruptsioonilood. Hando aga rullib lahti sõjaväe teema ja räägib sellest, kuidas ajateenistus ei ole sugugi kohustlislik! Lisaks soovib Anu teada, mis juhtus temaga pärast esimest saadet - millised maised või isegi maavälised olendid võiksid olla temaga toimunud energeetilise rünnaku taga? Vastuseid aitab leida parapsühholoog Teresa Mängel.

Nimelt käsitlesime esimeses saates põgusalt Windsorite dünastia teemat ning väidet, et Suurbritannia kuninglik perekond on pooleldi inimesed ja pooleldi reptiilid.

Selle tõdemuseni jõudis juba 90ndatel tuntud sulesepp ja paranormaalsete nähtuste uurija Christine Fitzgerald. Fitzgeraldi sõnul kutsus isegi printsess Diana temaga vesteldes Windsoreid sisalikeks ja reptiilideks.

Fitzgerald: Kuninganna Elizabeth on palju vanem, kui enamik inimesi arvab. Tegelikult pole kuninglik pere surnud juba väga pikka aega, nad on lihtsalt läbi teinud metamorfoosi – see on midagi kloonimise sarnast, aga teistmoodi. Nad võtavad väikese tüki ihu ja loovad sellest uue keha. Kuna tegemist on sisalikuga ehk külmaverelisega, siis on üsna lihtne Frankensteini mängida. Erinevad kehad on lihtsalt erinevad elektrilised vibratsioonid ja Windsorid teavad mikrolainete saladust.

Ma olen kirjutanud pikka aega, et keha on hologramm, tegemist on enrgeetilise holograafilise väljaga ja see kinnitab täpselt Fitzgeraldi öeldut. Kuna nad on külmaverelised reptiilid, siis neil puudub igasugune soov luua Maa peal ühiskonda, mis oleks harmoonias. Erinevad tulnukrassid on Maad vägistanud terve igaviku – see on nagu bussipeatus, kus kogu aeg buss seisma jääb. Nad nägid algselt välja nagu reptiilid, just nagu iidsed joonistused ja tekstid kinnitavad, kuid nad näevad välja nagu meie, sest nad teavad elu võtit ja seda, kuidas elektrilised vibratsioonid töötavad, nad võivad manifesteeruda just selliseks, nagu nad soovivad.

Kuninganna on suur satanistist nõid ja nö Euroopa juht ning temasugused võtmeisikud on positsioonidel kõikides maailmajagudes. Kui nende olendite keha sureb, siis lihtsustatult öeldes kantakse nende energia üle teise kehasse. Nad on palju hullemad kui vampiirid, nad ei tule sinu juurde pikkade kihvadega verd imema, nende toit on hoopis hirm. Sellepärast ongi terve ühiskonna struktuur üles ehitatud nii, et see toodaks maksimaalselt hirmu. Meie tavareaalsus on täielik illusioon ja see ongi kogu asja saladus.

Vahetult peale selle teema arutelu, ründasid saatejuht Anu Saagimit reptiilid. Kuidas ja kus ning mis täpsemalt juhtus, sellest juba täna õhtul otsesaates "Tere! Teile on Telegram! Õhtulehe Facebooki lehel. 

MullDigital esitlus Tags: Hando Tõnumaa, Mariann Joonas Foto: Jörgen Norkroos