Martin Salo ja Ines Karu-Salo saavad juba augustis esimese lapse.Foto: Oliver Moosus
Inimesed
20. juuni 2017, 17:13

PALJU ÕNNE! Ines Karu-Salo saab esimese lapse (26)

Olympic Entertainment Groupi suuromaniku ja ärimehe Armin Karu tegus ettevõtjast tütar Ines Karu-Salo on jäänud beebiootele ja saab esimese lapse.

Ines võttis Õhtulehe õnnesoovid vastu telefonitsi ning kinnitas rõõmsat uudist. „Jah, see vastab tõele,“ ütles naine üllatunult, et jutud saladuses hoitud rasedusest juba levima on hakanud. „Aitäh heade soovide eest! Lapseootus on planeeritud, enesetunne hea ja tähtaeg augustis,“ lisas Ines, et jätab lapse soo ja nime veel üllatuseks.

Tuntud ettevõtja, kodumaise brändi Kirivoo looja ja kõhutantsija rääkis märtsikuus Kroonikale, et oli veidi üle nelja aasta tagasi sunnitud oma elu suuresti ümber korraldama, sest seisis silmitsi ületöötamisest tekkinud stressi ja üha halveneva tervisega. Nüüd aga paistab naise tervis nii palju taastunud olevat, et siia ilma veel üks inimene tuua.

2011.aasta augustist on Ines abielus Martin Saloga, keda naine nimetab armastavaks, hoolivaks, ausaks, targaks ja ambitsioonikaks. “Muidugi, võimalusel tuleks elu edasi kinkida, mitte vaid iseendale elada,” andis ettevõtja aimu, et pisipere oli tal mõtteis juba eelmise aasta veebruaris OhMyGossipile intervjuud andes.

Soovime Inesele õnne ja jaksu uutes väljakutsetes!