Mel C Spice Girlsi hiilgeajal. Foto: Tim Cooper/REX
Inimesed
20. juuni 2017, 16:00

Sporty Spice toitumishäirest ja trennihullusest: "Pidin olema täiuslik!"

Endine Spice Girlsi lauljatar Melanie Chisholm ehk Mel C tunnistab värskes intervjuus, et ta maadles tüdrukutebändis nii toitumishäire kui ka trennihullusega.

Sportliku figuuri tõttu kutsuti Meli Sporty Spice’iks, kuid ta pidi selle eest ränka lõivu maksma. Et olla täiuslik, piiras ta tugevalt oma menüüd ja tegi hullupööra trenni.

“Arvasin, et pean selle kõige väärimiseks teatud moodi olema... Et olla popstaar, pidin olema täiuslik, ja see oli minu moodus täiuslikkuseni jõuda,” rääkis lauljatar Bryony Gordonile.

Mel väidab, et ei näljutanud end. “Aga ma ei söönud korralikult ja treenisin obsessiivselt. Elasin kogu selle Spice Girlsi aja puhtalt adrenaliini peal. Jumal teab, kuidas ma sellest välja tulin. Keha lihtsalt jõudis punkti, kus ta ütles: aitab!”

Toitumishäirega rööbiti vaevles Melanie depressiooni küüsis. 2000. aastal saadud diagnoos oli tema jaoks määratu kergendus. Abi on poptäht saanud mitmesugustest teraapiatest, nõelravist ja medikamentidest.

Kuid hingeliste üleelamiste tõttu on Mel keeldunud Spice Girlsi taasühinemisest.

“Kui Spice Girls oli kuulsuse tipus, ei suutnud ma peeglisse vaadata, sest mulle ei meeldinud see, mis sealt paistis,” rääkis ta mullu Mail on Sundayle. “Depressioon, toitumishäired, obsessiivne ltreeninguga liialdamine – ma olen selle kõik läbi elanud.”