Pamela AndersonFoto: ERIC GAILLARD
Inimesed
20. juuni 2017, 13:19

Politsei: Pammyle krahvinna tiitli andnud prints on suli! (1)

End Montenegro ja Makedoonia printsiks nimetav Stefan Cernetic käis läbi tähtsate aristokraatide, ärimeeste, poliitikute ja kuulsustega, nagu näiteks tenniseäss Novak Djokovic ja Monaco peapiiskop.

“Rannavalve” sekspomm Pamela Anderson pälvis printsilt erilise au – Cernetic lõi ta tunamullu Itaalias Genoas hõbemõõgaga rüütliks ning andis talle Giglio krahvinna tiitli. Aupaklik Pammy põlvitas Stefani ette ning kutsus teda Teie Kõrguseks.

Kuid nüüd võib 56aastane mees seista silmitsi arreteerimisega. Võimude väitel on ta elava fantaasiaga suli ning mitte mingi prints, vaid Sloveenia piiri lähistel sündinud itaallane, kes elab nüüd Torinos. Telegraph toonitab, et Montenegros ja Makedoonias pole 1918. aastast saadik kuninglikku peret olnud.

Politsei alustas juurdlust pärast seda, kui keegi hotelliomanik kurtis mullu, et Cernetic oli nädal aega tema katuse all ööbinud, kuid lasknud arve saata Makedoonia saatkonda Roomas.

Uurimisel tuli päevavalgele terve hunnik võltspasse, medaljone ja diplomaatilisi passe. “Oleme näinud veidraid asju, aga mitte midagi sellist,” ütles politsei liige Briti lehele.