Killuke luksust Tallinna vanalinnas kalamarja- ja šampanjasõpradele
Inimesed
20. juuni 2017, 12:00

PILDID | Killuke luksust Tallinna vanalinnas kalamarja- ja šampanjasõpradele (4)

Kõigele, kes armastavad pisutki luksust ja soovivad viivuks lõõgastuda šoppingu rallist, on suurepäraseks kohtumispaigaks Tallinna vanalinnas lokaal Finlandia Caviar. 

Nädalavahetusel toimus aadressil Väike-Karja 1 lokaalis Finlandia Caviar meeleoukas avapidu, kus loomulikult nauditi igat sorti kalamarja, mis loputati alla pokaalikese kihisevaga.

Soomes resideeriva Valeria Hirvosele kuuluvas pood/lokaalis saab nautida nii austreid, kui kalamarja kohapeal või kaasagi osta. Valeria Hirvonen, kes valiti Soomes 2012. ettevõtjaks, on loonud perefirma, kus tegutseb ka tema poeg.

Killuke luksust Tallinna vanalinnas kalamarja- ja šampanjasõpradele

"Olen ammu tahtnud laiendada oma äri ja tuua lisaks Soomele ka laia ja kvaliteetse kalamarjavaliku kättesaadavaks rahvusvahelisele klientuurile," räägib Hirvonen. 

"Meie nn kaviaarivaliku hulka kuuluvad sellised mainekad nimed nagu Malossol Baerii, Malossol Siberi valge tuur, Malossol Ossetra (vene tuur), Imperial, Beluga ja Kaluga Soome karjala Caviar."

"Pakume iga päev samuti väga värskeid austreid. Tooted on võimalik tellida ka pidulikele tähtpäevadele või degusteerida kohapeal. Meie lokaalis on võimalik korraldada ka ärikohtumisi või miks mitte isegi kaviaarikoolitusi."

Finlandia Caviar`i värske ja helge sisekujunduse tegi auhinnatud sisekujundaja Joanna Laajisto, puusepaks oli Sampsa Hänninen, kunstiteosed seintel valmisid Eeva-Maria Piiparineni käe all. Mööbel, lambid ja nõud on hinnatud soome disain. 

Killuke luksust Tallinna vanalinnas kalamarja- ja šampanjasõpradele. Lokaali Finlandia Caviar omanik on Valeria Hirvonen