20. Juunil toimub Tallinn klubi 9/11 terrassil rõivakunsti ja muusikanautlemist ühendav sündmus, kui üle lahe seilab kohale urbanistlikele nomaadidele moodi loov bränd VALOFoto: Erica Camille
Inimesed
19. juuni 2017, 20:36

Mõnus viis teisipäeva õhtu nautimiseks: värske mood ja tasuta Mick Pedaja kontsert! (2)

Teisipäeval, 20. Juunil toimub Tallinn klubi 9/11 terrassil rõivakunsti ja muusikanautlemist ühendav sündmus, kui üle lahe seilab kohale urbanistlikele nomaadidele moodi loov bränd VALO ning kitarr ja lava on Mick Pedaja päralt.
20. Juunil toimub Tallinn klubi 9/11 terrassil rõivakunsti ja muusikanautlemist ühendav sündmus, kui üle lahe seilab kohale urbanistlikele nomaadidele moodi loov bränd VALO Foto: Erica Camille

“Valo (ehk eesti keeles valgus – toim.) tähendab elu ja isikupärasuse tähistamist, maailma ning selle inimeste ja kultuuride avastamist, inspireerides ja olles ise inspireeritud kõigest enda ümber,” kirjeldavad oma lapsukest brändi loojad Arto Lehtola ja Lasse Larkovuo, kes on lisaks põhjamaisele loodusele inspiratsiooni ammutanud ka näiteks Tai džunglireividelt ja USA legendaarselt festivalilt Burning Man. Kõik oma kollektsioonid on nad loonud talvistel Aasia-reisidel. Kuna meeste jaoks on kogu elu loominguga läbi põimunud, on nad ka suured muusikahuvilised ning astuvad homme klubis 9/11 ise ka DJ-puldi taha.

Mick Pedaja

Muidugi on Lehtola ja Larkovuo ka suured Eesti fännid ning neile teeb suurt rõõmu, et nende suurel lemmikul, Mick Pedajal juhtus just õigel päeval esinemisgraafikus auk olema.

“Kuulsime teda esimest korda live´s eelmisel suvel ühel Eesti festivalil ja tundsime ta kohe oma inimesena ära,” kommenteerib Arto, kes kodus mõnikord Pedaja plaadi peale paneb. “Ja, mäletan, et jäin keset muruplatsi seisma ja küsisin oma Eesti sõpradelt, et kas see maailmaklassi artist on päriselt ka eestlane,” naerab Lasse ja lisab, et Micki esinemine Valo Eesti debüüdil on suurim au.

Klubi 9/11 päikeselisel terrassil algab pidu juba kella 16 ajal päeval, Valo moeshow leiab aset kell 19 ja Mick Pedaja live-kontsert kell 20.