LAHKE PERENAINE: «Sööge-sööge! Ma panen juurde!» hüüab Evelin, kui märkab, et oleme taktitundeliselt mõne marineeritud tuulehaugitüki liuale jätnud. Foto: Martin Ahven
Sirje Presnal 20. juuni 2017 04:00
Evelin Ilves on nagu Hunt Kriimsilm üheksa ametiga – küll on ta proovinud saatejuhtimist, küll kirjutamist, kuid ühegi juurde ei ole seni püsivalt pidama jäänud. Nüüd avab ekspresidendiproua Hiiumaal kodurestorani. Taas ajutiselt. "Minu käest on küsitud, mis asja ma otsin, kas pole ennast leidnud või? Aga ma pole ennast otsima hakanudki," naerab Evelin. "Mulle lihtsalt meeldib erinevaid asju proovida."

Evelin Ilves on nagu Hunt Kriimsilm üheksa ametiga – küll on ta proovinud saatejuhtimist, küll kirjutamist, kuid ühegi juurde ei ole seni püsivalt pidama jäänud. Nüüd avab ekspresidendiproua Hiiumaal kodurestorani. Taas ajutiselt. "Minu käest on küsitud, mis asja ma otsin, kas pole ennast leidnud või? Aga ma pole ennast otsima hakanudki," naerab Evelin. "Mulle lihtsalt meeldib erinevaid asju proovida."

Külastame Evelini tema uues kodurestoranis Roog paar nädalat enne avamist. Õieti on kõik juba peaaegu valmis, vaid paberimajandus vajab kordaajamist: veterinaar- ja toiduamet ei ole veel formaalset jaasõna öelnud.

"Kuidas su restorani nime peaks käänama?" tunnen esmalt huvi. "Roog-Roa või Roog-Roo?" "Hea küsimus," jääb Evelin hetkeks mõttesse. "Ma olen siiani ilma käänamata hakkama saanud.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon