Richard Hammond ja tema naine MandyFoto: Vidapress
Tele
19. juuni 2017, 15:05

Richard Hammondi naine sai mehe õnnetusest kuuldes närvivapustuse (1)

Autosaadete “Top Gear” ning "The Grand Tour" saatejuht Richard Hammond tegi eelmisel nädalal Šveitsis toimunud võtetel raske avarii. Hammond, kes hiljuti avalikult lubas, et enam ta oma perekonna nimel hullumeelsete asjadega ei tegele, suutis oma naisele siiski korraliku ehmatuse tekitada. 

Hammond viidi helikopteriga haiglasse pärast õnnetust, kui ta kaotas auto üle kontrolli ning rullus sellega mitu korda üle katuse. Mees suutis autost välja ronida, enne kui see leekidesse lahvatas, kuid siiski vigastas ta korralikult oma põlve. 

Hammond pääses avariist eluga, kuid tema põlv sai raskelt viga. Foto: Reuters / Scanpix

Hammondi naine Amanda (Mandy) Etheridge rääkis, et tal oli närvivapustus, kui kuulis, et ta mees sattus autosaadet filmides jällegi tõsisesse avariisse. Naine nentis, et on siiski üliõnnelik, et Hammond ei teinud õnnetuse käigus viga kellelegi teisele. 

“Mitte keegi meie väikeses perekonnas ei julge mõeldagi, mis oleks saanud, kui Richard ei oleks sealt autost välja suutnud ronida. Me oleme väga tänulikud, et ta pääses sellest vaid kriimustuste, sinikate ja põlveluumõraga,” sõnas ta.

Õnnetusest andis oma perele teada Hammond ise. “Mul ja mu tütrel tulid meelde mälestused tema eelmisest õnnetusest. Ma ei ole muidu paanitseja, kuid ma peaaegu sain sel korral närvivapustuse,” sõnas Mandy.

Autofanaatikust Hammondil oli üliraske õnnetus 2006. aastal, mille tagajärjel mees peaaegu suri. Hammondi pere ootab meest koju tagasi, et alustada tema taastusraviga. Mandy tänab kaitseingleid, et need tema mehe teist korda surmast päästsid. 

Auto, millega Hammond avarii tegi, lahvatas leekidesse. Foto: Reuters / Scanpix

“Enamus meist on õnnelikud, ega pea surmale silma vaatama. Richard on seda kaks korda teinud - ning seda on kahekordselt liiga palju,” ütles Mandy.