Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi lubab tänavuseks festivaliks põnevaid uuendusi!Video: Erlend Štaub
Inimesed
19. juuni 2017, 14:21

VIDEO | Hard Rock Laagri peakorraldaja lubab uuendusi: õnn on näha bände, keda polnud lootustki lavalaudadele kutsuda (4)

30. juunist 1. juulini toimub Vana-Vigalas taaskordne raskemuusikafestival Hard Rock Laager, mis müdistab metsade vahel juba 16. korda. Lisaks Eesti metal-bändide paremikule toob festival lavale arvukalt välisartiste, kelle seast on välja kuulutatud ka Arcturus Norrast ja Asphyx Hollandist. Õhtuleht uuris festivali peakorraldaja Kaido Haavandi käest, mida seekordne festival veel toob!

„Meil on peaesinejaks kutsutud Rootsi nostalgilise või melanhoolse metal’i kuningas Katatonia. Neil ei ole esimene kord laagris ega Eestis olla, nad on andnud siin veel paar klubikontserdit ja olid ka meie peaesineja aastal 2005,“ rääkis korraldaja, et bändid saavad seekordselt festivalil taas head olema ning Katatonia tuleb uute lugude ja plaatidega Eestisse nagu koju. „Ma ise loodan, et see ei saa olema uue plaadi tutvustuse kontsert, vaid nad mängivad parimat läbilõiget oma loomingust.“

Lisaks on HRL jaoks tulemas kokku ka mitmeid Eesti bände, kes pole juba mõnda aega mänginud. „Meil on viimastel aastatel saanud heaks traditsiooniks, või õnn näha bände, keda polnud lootustki enam lavalaudadele kutsuda, ja see traditsioon jätkub ka sellel aastal,“ lisas Haavandi, et eelkõige astub laagris üles Shower, mis ei ole juba aastakümneid enam esinenud. „See oli oluline bänd 80ndate lõpus ja 90ndate alguses neile, kes on olnud väga selle skeene ligidal. Uue laine bändina astub üles ka Loits, kes on samamoodi selles koosseisus ilmselt pillid kotti pannud. Viimasel ajal aina vähem on olnud näha ka ansamblit No-Big-Silence, kelle live saab olema eraldi eksklusiiv.

Vaata eksklusiivsest Õhtulehe videost, milliseid uuendusi pakub 16. Hard Rock Laager!