Parimad sõbrad - Ant ja DecFoto: STEFAN WERMUTH
Inimesed
19. juuni 2017, 13:09

Briti talendisaate juht võitleb sõltuvusega

Suurbritannia talendisaatest “Britain’s Got Talent” tuntud saatejuht Ant McPartlin teatas, et läheb võõrutusravile, võitlemaks sõltuvusega retseptiravimitest ja alkoholist.

Ant ütles, et on inimesi alt vedanud ja soovib rääkida probleemist, et aidata ka teisi. “Ma tahaksin tänada oma naist, perekonda ja lähedasi sõpru, et nad on aidanud mind sellel raskel ajal,” rääkis staarsaatejuht The Sunile. “Ma rääkisin sellest avalikult, sest arvan, et on oluline, et inimesed küsiksid abi, kui nad on läbimas raskeid aegu ja, et nad taastumiseks ka vajaliku ravi saaksid.”

Praegu teadaolevat viibib Ant võõrutusravil ning peab seal veetma järgmised kaks kuud. Võõrutusravil ei ole tal lubatud kasutada telefoni, samuti ei tohi keegi teda külastada, sealhulgas ka tema abikaasa.

Arvatakse, et probleem algas kahe aasta tagust ebaõnnestunud põlveoperatsioonist, mistõttu pidi teletäht võtma valuvaigisteid.

Tema tööpartner ja parim sõber Declan kirjutas nende ühisel Twitteri kontol, et tänab kõiki toredate kirjade ja paranemissoovide eest: “Nagu alati, on teie toetus oodatud! DD xx.”

Foto: Twitteri kuvatõmmis

Duo on tuntud nimega Ant ja Dec. Koostööd alustasid nad juba 1990ndatel ja nad on võitnud Briti parima saatejuhi tiitleid 16 aastat järjest.

Ant vabandab kõigi ees ja loodab, et võõrutusravi toimib.