Tele

"ENSV" stsenarist Gert Kiiler: eestlased vaatavad kipakaid kodumaiseid sarju, sest need räägivad nende endi elust (5)

LISA KOMMENTAAR

Aino19. juuni 2017, 22:22
Mulle on ENSV tõeline lemmik. Meeldivadi nii sarja kokkukirjutajad kui näitlejad. Suur tänu teile kõigile! Olete kõik nii mõnusad! Naudin täiega!
Seda on näha, et südamega tehtud asi. Kurb on see, et pidi varsti ära lõppema.
viljandlane19. juuni 2017, 21:43
Kui vadata latiino-seebikaid või muud sarnast saasta,siis meie omadega pole ju need võrreldavad!Üle ühe on nimeks Maria,lapsed on neil kõigil kadunud,pidevalt kukub keegi kusagil ja saab mälukaotuse,keegi on ülinaiivne ja saab lõpuks päratu rikkaks jne.Seda ei tasu vist mainidagi,et positiivsed kangelased on läbinisti head ja negatiivsed jälle vastupidi-läbi ja lõhki halvad.Ilmselt näitab see nende päritoluriikide inimeste taset,kus kõik tuleb viimaseni puust ja punaseks selgeks teha....!
Mart19. juuni 2017, 19:09
Eesti jama on pigem selles, et keskealised on ennast igasugu komisjonidesse sisse söönud. Otsustajad on konservatiivsed heapalgalised ametniku-raamatupidaja mõtteviisiga inimesed kes ei soovi riskida. Seetõttu ei pääse pööraste ideedega noored kunagi löögile.
!19. juuni 2017, 18:27
Meie seriaalid on meie endi elust. Mitte nagu Ladina-Ameerika või Türgi eluvõõrad klantslookesed ja muinasjutud rikkast miljonäripojast ning vaesest naiivselt heasüdamlikust külatüdrukust.
19. juuni 2017, 13:25
näe kiiler ütles ausalt välja, et eestil raha ja ajusid ei ole ja tulemuseks jäävadki sellised koduvideod. ta vist on aus inime?