Foto: Vidapress
Inimesed
17. juuni 2017, 19:30

FOTOD | Need Hollywoodi staarid on saanud vahvate kaksikute vanemateks! (8)

Ameeriklastel on tavaks öelda, et parimad asjad tulevad paarikaupa. Mitmetel Hollywoodi staaridel on õnnestunud korraga saada kaks, mõnel suisa identsed kaksikud. Kahekordne õnn on osaks saanud näiteks nii Mariah Careyle, Angelina Joliele kui ka peagi taas emaks saavale Beyoncéle.

Ei lähe päevagi mööda, kui Ameerika kõmumeedia ei kirjuta Beyoncé ja Jay Z peagi sündivatest kaksikutest. Või on nad hiljuti sündinud? Iga lauljanna haiglavisiidiga lahvatavad jutud, et nüüd on kaksikud käes. Viimane selline lugu ilmus alles eile. Samas väidavad mõned portaalid, et Beyoncé beebid peaksid sündima alles juuli alguses. 

Samuti on spekuleeritud beebide soo kohta. Lauljanna fännid loevad igast pildipostitusest märke – olgu need siis roosad kõrvarõngad või sinised kingad –, mis viitaksid kaksikute sugudele. Barack Obama ütles möödunud laupäeval kõnes, et tervitab Beyoncéd ja Jay Z'd ja nende tütreid. Tõde selgub üsna pea.

George Clooney ja tema abikaasa Amal Clooney on verivärsked lapsevanemad. Nende kaksikud Ella ja Alexander sündisid vaid 11 päeva tagasi, 6. juunil. Oma arvukaid fänne paar veel beebipiltidega rõõmustanud ei ole.

Madonna jagas veebruaris esimest korda sotsiaalmeedias pilti kaksikutest õdedest, kelle lauljanna Malawist lapsendas. Koos kaksikutega on Madonnal nüüd kuus last. Estheri ja Stella lapsendamisega kaasnes aga paras skandaal. Toona teatas nelja-aastaste tüdrukute bioloogiline isa, et ei mõistnud protsessi tagajärgi. 

"Mulle öeldi alguses, et Esther ja Stella lähevad rikka naise juurde välismaale elama, ta kasvatab nad üles ja annab hea hariduse ning seejärel tagastab lapsed mulle, et nad minuga koos elaksid ja mu perekonda aitaksid," ütles laste isa Adam Mwale The Maili intervjuus.

Rascals ................🤡🤡♥️♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on

Näitlejanna Julia Roberts ja tema abikaasa Daniel Moder tervitasid kahte kaksikust silmatera 2004. aasta novembris. 12-aastastel Hazel Patricial ja Phinnaeus Walterill on kolm aastat noorem vend Henry Daniel, kes saab pühapäeval 10-aastaseks. 

Kanada lauljanna Céline Dion ja temast 24 aastat vanem abikaasa René Angélil said kolme lapse vanemateks. Möödunud aasta jaanuaris suri Dioni abikaasa vähki. Paarikesel oli aastaid raskusi lapse saamisega. Pärast mitut ravikuuri viljatusravikliinikus suutis Dion 2001. aastal ilmale tuua esimese ühise lapse René-Charlesi.

Ent ühest jäi väheks ning pärast kuut ravikuuri jäi Dion 2010. aasta alguses taas lapseootele. Sama aasta 23. oktoobril sündisid poisid Eddy ja Nelson. Üks kaksikutest sai nime Dioni lemmiklaulja Eddy Marnay järgi, teine Lõuna-Aafrika vabariigi ekspresidendi Nelson Mandela järgi.

Mariah Carey ja Nick Cannon said topeltrõõmu osaliseks 2011. aasta 30. aprillil. Kuigi paar pole tänaseks enam koos, saavad vanemad omavahel suurepäraselt läbi ning veedavad koos kõik pühad. Poeg Moroccan Scott ja tütar Monroe võetakse sageli ka meediaüritustele kaasa ning pole harv näha nelikut kokkusobiva riietusega.

Meelelahutusmaailma kuumimaid paare Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutasid möödunud aasta septembris. 12-aastase kooselu jooksul jõudis paar saada kolm ning adopteerida veel kolm last. Neist kõige nooremad on 2008. aasta 12. juulil Prantsusmaal ilmavalgust näinud kaksikud. Paarike pani lastele nimeks Knox Léon ja Vivienne Marcheline. 

Laste hooldusõigusvaidlus pole seni lahendust leidnud. Pärast inetut lahutust nõudis näitlejanna endale kõigi kuue lapse hooldusõigusi. Pitt aga ei andnud eksnaise nõudmistele järele, sestap pole tänaseni selge, kuhu kohtuvaidlus välja jõuab.

Ka Jennifer Lopez kasvatab purunenud suhte järel üksi kaksikuid. Marc Anthony ja tema kauaaegne hea sõbranna Lopez teatasid 2004. aasta juunis oma abielust. Neli aastat hiljem tõi lauljanna ilmale paari ühised lapsed.

Kaksikud Maximilian David ja Emme Maribel said hoobilt kuulsaks ning vaid ühe kuu vanuste laste pildi eest maksis ajakiri People vanematele kuus miljonit dollarit. Õnn ja rikkus ei jäänud pikalt kestma, kolm aastat hiljem teatas paarike, et kavatseb lahutada. 2014. aastal jõustunud lahutuse järel jäid lapsed Lopeziga.

Näitlejad Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick said esimest korda vanemaks olemise rõõme nautida 2002. aastal. Topeltõnne aitas pereni tuua surrogaatema, kelle abil täienes perekond tüdrukutirtsude võrra. 2009. aasta juunis sündinud kaksikud said nimeks Marion Loretta Elwell ja Tabitha Hodge.

Näitlejad Neil Patrick Harris ja David Burtka kihlusid väidetavalt 2009. aastal, ent ootasid, mil samasooliste abielu legaliseeritaks. Paarike abiellus lõpuks 2014. aastal Itaalias. Ent mehed ei jõudnud isadusega nii kaua oodata. Nende perekond täienes kaksikute võrra 2010. aastal. Sarnaselt Sarah Jessica Parkerile aitas ka neid näitlejaid pere suurendamisel surrogaatema. Kaksikud said nimeks Gideon Scott ja Harper Grace.