Mariann Treimann blogiauhindade galalFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
16. juuni 2017, 16:16

Buduaar süüdistab staarblogijat pettuses. Mallukas: "Nad veel vabandavad mu ees!" (53)

Naisteajakiri Buduaar avaldas hiljuti artikli Malluka kohta, kus väidetakse, et Mariann oleks justkui neilt raha võtnud, seejärel kadunud ning kokkuleppet murdnud. Õhtuleht helistas Mariannile ning küsis, kuidas asjalood täpsemalt olid. Marianni sõnul on avaldatud artikkel valet täis.

Malluka elustiili blogil on kümneid tuhandeid fänne, kes talle tema elu keerdkäikudel kaasa elavad ja meelsasti tema blogi loevad. Tänavu pälvis Mariann Treimann ka selle eest kolmandat aastat järjest parima elustiiliblogi auhinna. Sestap paluvad mitmed tuntud kaubamärgid Mallukal kirjutada erinevaid arvustusi nende toodete kohta. Tänavu pöördus ka Buduaar sama sooviga Malluka poole. 

Mallukas tõdes, et Buduaarist artikli kirjutamine tõesti hilines veidi, kuna ta käis vahepeal reisil ning tal polnud tol hetkel mahti kirjutada. Ent blogija võttis olukorra eest täieliku vastutuse ning pakkus Buduaarile, et kannab summa tagasi ja arvamus jääb sel korral kirjutamata. Kuid Buduaari turundusjuht Marget Haug ei näinud sellest probleemi ja pakkus, et kui tuntud blogija jõuab selle nädala jooksul arvustuse valmis kirjutada, on kõik hästi. Nõnda saavutatigi lõpuks üksmeel ja Mariann täitis kõiki kokkuleppe tingimusi - lugeda uut Buduaari ajakirja ja kirjutada oma blogis, mida ta ajakirjast leidis.

Samas polnud Mariann ja Buduaar sõlminud kokkulepet, et blogija peab talle justnimelt meeldivaid teemasid kajastama Malluka blogis. Mariannil on terve rodu seda tõendavaid e-kirju.

Mariann sõnas Õhtulehele: "Kui mul poleks vettpidavaid tõendusmaterjale, ei julgeks ma ju ka pöörduda pressinõukogusse. Buduaari vabandus saab olema magus mu jaoks."

Mallukas muheles edasi: "Tulles tagasi selle juurde, miks ma selle koostöö üldse vastu võtsin, ma arvan, et iga inimene, kes Facebooki kasutab, on näinud Buduaaris suvalisi üllitisi, mis on kuskilt kontekstist välja rebitud. Ma olen neid palunud endast mitte kirjutada. Nad peavad ikka peast täiesti soojad olema, kui nad arvavad, et mul on mingeid positiivseid emotsioone nende kohta. Nii et see, et nad mult seda reklaamartiklit palusid, on kas nende enda puhas lollus, justkui mul oleks midagi head neist üldse arvata või vastupidi ehk on see nendepoolne kavalus – ehk tahtsidki sellist põnevust ja intriigi kütta ja seda nad nüüd ka saavad."

Mariann Treimann naerab kogu naeruväärse vahejuhtumi üle: "Ma teadsin, et ega see Buduaar õnnelik selle üle pole, aga et nad 13-aastasteks solvunud plikadeks muutuvad, seda ma poleks uskunud."

Buduaari väide, nagu oleks Mallukas ka teisi reklaamikliente petnud, on Marianni meelest lihtsalt imal: "Nad pole isegi avaldanud allika nime, kuidas see saab usaldusväärne olla? Ma võin ka öelda igasuguseid asju, aga ilma kindlate tõenditeta on see lihtsalt laim."