Lily AllenFoto: KP Pictures / Splash News
Inimesed
16. juuni 2017, 09:40

Lily Allen: "Võimud vassivad, Grenfell Toweris hukkus pigem 150 inimest!" (21)

Poptäht Lily Allen süüdistas teleintervjuus Briti võime Grenfell Toweri traagilise põlengu ohvrite arvuga vassimises.

Samas kandis elav lauljatar väitis, et politseinikud ja tuletõrjujad olid talle eravestluses pakkunud hoopis teistsuguseid arve kui ametlikult kinnitatud 17 põlenguohvrit.

“Inimesed tahaksid ausamat vastust, kui palju inimesi seal tegelikult hukkus, kui palju inimesi on surma saanud,” vahendab Mirror Alleni sõnu. “Seitseteist? Andke andeks, aga mina olen inimestelt kuulnud, et see arv läheneb pigem 150-le – ja et paljud neist on lapsed. Need on ebaametlikud andmed, mis mulle on andnud politseinikud ja tuletõrjujad.”

Kui saatejuht segas vahele märkusega, et hukkunute isikut on raske tuvastada ning ajakirjandus on hoiatanud, et ohvrite arv tuleb palju suurem, küsis Allen: “Miks sellest siis praegu ei räägita? Ma ei mõista.” Sellega intervjuu lõppes.

Hiljem väitis Lily Twitteris, et ta pidi osalema BBC saates “Newsnight”, kuid intervjuu jäeti viimasel hetkel ära. “Minu asemel tuleb keegi volikogust.”

Londoni Metropolitani politsei esindaja Stuart Cundy on väljendanud hirmu, et kõigi hukkunute isikut polegi ehk võimalik tuvastada.